Szolgáltatók Segít leszámolni a dekoratív felületek hibáival a QFD

Segít leszámolni a dekoratív felületek hibáival a QFD

autopro.hu | 2023.10.24 17:23

Segít leszámolni a dekoratív felületek hibáival a QFD

Fotó: QFD Group

A QFD Group Kft. novemberi „VDA 16 – Alkatrészek dekoratív felületei a járművek külső és belső terében” nevű képzése segítséget nyújt a szakembereknek annak az eljárásmódnak a definiálásához, amely segítségével meghatározzák a dekoratív felületek jellemzőinek specifikációit.

A külső megjelenéstől és tapintástól függő felületek jelentős szerepet játszanak a termék-előállítás folyamatában és a teljes ellátási láncban. A felületre vonatkozó specifikáció túl késői meghatározása miatt egyes esetekben a sorozatgyártás menetében is jelentős ráfordítások jelentkezhetnek, például válogatás, a méretek egyeztetése és reklamációk feldolgozása, és ennek következtében jelentős minőségköltségek merülhetnek fel.

A képzés célja

A képzés célja, hogy útmutatást adjon annak az eljárásmódnak a definiálásához, amelynek segítségével meghatározzák a dekoratív felületek különböző, külső megjelenéstől és tapintástól függő jellemzőinek specifikációit. Ennek során a folyamatzavaroknak a teljes ellátási láncban való elkerülése érdekében figyelembe veszik a keretfeltételeket, mint például a vizsgálatokat és a vizsgáló munkahelyek kialakítását.

A termék keletkezésének folyamatában a megvalósíthatóság/gyárthatóság elemzése során a felületi specifikáció idejében való definiálásával/meghatározásával a lehető legalacsonyabb szintre csökkentik a hibák járulékos költségeit, és a teljes folyamatláncban optimalizálják a területek közötti együttműködést.

A képzés során az alapvető eljárásmódot közvetítjük, és a felületi specifikációk megvalósítását gyakoroljuk különböző termékek/alkatrészek példáin.

Célcsoport

Projektvezetők, projektben résztvevő munkatársak, vezetők és különböző munkatársak a fejlesztés, tervezés, gyártás és minőségirányítás területéről.

Dátum: 2023.11.14 09:00 - 2023.11.14 17:00 (Kedd)

Helyszín: QFD Group online képzés

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD Group weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink