Szolgáltatók Segít elsajátítani a mérőrendszerek vizsgálatát a Tequa

Segít elsajátítani a mérőrendszerek vizsgálatát a Tequa

autopro.hu/V.M. | 2022.06.02 15:20

Segít elsajátítani a mérőrendszerek vizsgálatát a Tequa

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. júniusi „Mérőrendszer elemzés (MSA)” online képzése során megismerhetjük a mérési folyamatot és a mérőrendszereket, valamint a mérőrendszerek hatását a folyamatokban fellépő szóródási jelenségre.

Hirdetés

A képzés célja a termék minőségtervezéséhez, gyártásához kapcsolódó metrológiai módszertan készségszintű elsajátítása a QS9000 MSA kézikönyv 4. kiadása (és a VDA 5 kapcsolódó fejezetei) alapján, az autóipari elvárások és lehetőségek megismerése.

Ha Önnek olyan ismeretekre van szüksége, amelyeket a napi munkájában eredményesen tud alkalmazni, akkor képzésünkön a helye! Sajátítsa el ezeket az ismereteket nagy vállalati tapasztalattal rendelkező trénereinktől, akik szemléletesen, gyakorlatias megközelítéssel adják át tudásukat és tapasztalataikat Önnek és munkatársainak!

A tanfolyam célja

Mérési és ellenőrzési rendszerek vizsgálatának megértése és az aktuális követelmények megismerése.

A résztvevők számára olyan alapismeretek átadása, amelyek napi munkájuk során szilárd alapot nyújtanak a mérőrendszerek igazolásához és fejlesztéséhez a gyakorlatban.

Célcsoport

Autóiparban vagy autóipari beszállítóknál dolgozó szakemberek, akik különböző funkciókban méréssel, adatok rögzítésével és elemzésével foglalkoznak.

Akik mérési rendszereket terveznek, átvesznek, felügyelnek és fejlesztésük valamelyik fázisában részt vesznek, illetve várjuk azok jelentkezését is, akik most kezdik, vagy a jövőben tervezik ezekben a tevékenységekben való részvételüket, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a témakörök iránt.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

  • A hallgatók megismerik a minőségirányítási rendszerek (IATF 16949, ISO 9001, VDA 6.1) és a mérőeszközök, mérőrendszerek kapcsolatát.
  • A végzett kollégák képesek önállóan mérőrendszerek képességvizsgálatára és vizsgálati módszerek kidolgozására.
  • A végzett kollégák képesek a mérőrendszerek minősítésére és a fejlesztésükben való részvételre.
  • A mérőrendszer elemzés követelményeinek ismerete és alkalmazása az MSA kézikönyv, valamint a VDA 5 követelményrendszer alapján.

A képzéshez való bekapcsolódás és részvétel feltételei

  • Legalább középfokú végzettség
  • Autóiparban szerzett munkatapasztalat előny

Dátum: 2022.06.21 09:00 - 2022.06.21 17:00 (Kedd)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink