Szolgáltatók Robbantott Nissan mesél az elektromobilitásról

Robbantott Nissan mesél az elektromobilitásról

Kuthi Áron | 2019.01.02 10:12

Robbantott Nissan mesél az elektromobilitásról

Elektromos járművek, tesztautó-szimulátor, interaktív felületek, elektromos töltőoszlop és még sok más is látható abban a kiállítótérben, amelyet az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. és a Nemzetgazdasági Minisztérium közösen hozott létre, és amely legfőbb célja az ismeretterjesztés, a villanyautózás világával való ismerkedés.

Budapesten a Széll Kálmán tér közelében, a Millenáris „B” épületében 2018 tavaszán nyílt meg az ország első olyan állandó helyszínen üzemelő kiállítótere, amely az elektromobilitást mutatja be. A látogatóközpontban az elektromos autók, kerékpárok és robogók világáról teljes körűen lehet tájékozódni, kezdve a töltőcsatlakozók és -oszlopok típusától az okosvárosok előnyeiig.

A központ általános iskolás, gimnáziumi csoportok számára ideális oktatótér, mivel külön helyiség áll rendelkezésre oktatófilmek, előadások céljára. A kiállítás fő attrakciója egy félbevágott Nissan Leaf, amelyben az elektromos erőforrás és meghajtás alkatrészei közvetlen közelből láthatók. Az autó működőképes, a helyszínen az e-Mobi szakemberei tudják elmagyarázni az elektromos hajtás lényegét.

A központ január 7-től várja újra az érdeklődőket, a nyitvatartási idő alább látható, csoportok előzetes bejelentkezését az e-Mobi telefonszámán lehet megtenni: 06 1 265 5029.

Kiemelt Partnereink