Szolgáltatók Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

Szammer Nikolett | 2021.10.14 16:19

Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

Az autopro.hu idén hatodik alkalommal jelentette meg A magyar járműgyártás nagykönyvét, melyben közel száz hazai, autóiparhoz kötődő vállalat és szervezet mutatkozik be. Tudjon meg mindent a hazai járműipar elmúlt két évéről, szerezze be a legújabb kiadványt!

Hirdetés

Az autóipar hihetetlenül terhelt, kihívásokkal teli időszakot tudhat maga mögött. Az elmúlt években a digitalizáció, az önvezetés, az elektromos hajtás óriási lehetőséget jelent, de próbatétel elé is állítja a Tier 1-es és további beszállítókat. Ha mindez nem lenne elegendő, a 2020 februárjában kirobbanó koronavírus termelésük ideiglenes leállítására kényszerítette a vállalatokat. A közel három hónapos leállás még azokat is helyzetük újraértékelésére kényszerítette, akik korábban elindított digitális, robotikai vagy éppen az elektromos hajtás területén indított fejlesztéseikkel az abszolút nyertes oldalon állnak. A koronavírus-járvány azonban csak a kezdet volt, az idei évben tapasztalt chip- és egyéb alkatrészhiány sosem tapasztalt kihívások elé állította a hazai és globális járműipart.

Az új helyzetben új eszközök és új kapcsolatok kellenek. Sok esetben az is elegendő, ha a régi partnereknek megmutatjuk, hogy fejlődünk és új szolgáltatásaink vannak. Jelenleg nagyon nehezen kezelhetőek a személyes találkozások, így a VI. alkalommal megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyve a korábbiaknál is hasznosabb eszköz lehet.

A könyvben a hazai OEM-ek és Tier 1 vállalatok fejlesztési irányainak ismertetése mellett törekszünk a kiemelkedő hazai járműalkatrész-beszállítók és az automatizációval, célgépgyártással foglalkozó vállalatok életébe is betekintést nyújtani.

Ahogyan a korábbi köteteknél, úgy most is kiemelt figyelmet fordítunk az úgynevezett Cégbemutatók fejezetre, ahol abc sorrendben mutatjuk be a vállalatok tevékenységét, erősségeit, azokat az elemeket, amelyeket ki akarnak domborítani a potenciális és meglévő partnereik számára.

Rendelje meg A magyar járműgyártás nagykönyvét, mely most 6900 forintos fogyasztói áron érhető el. A kiadvány átvehető személyesen az autopro.hu irodájában, illetve szállítási díj ellenében postázzuk is. További információért írjon az [email protected] emailcímre vagy hívja a +36 70 637 9292 telefonszámot!

Rendelje meg A magyar járműgyártás nagykönyvét és tudjon meg mindent az elmúlt két év legfontosabb hazai járműipari történéseiről, ismerje meg a legmeghatározóbb szereplőket!

Kiemelt Partnereink