Szolgáltatók Látogasson el a Járműipar 4.0 online szakmai napra!

Látogasson el a Járműipar 4.0 online szakmai napra!

autopro.hu | 2022.02.14 16:19

Látogasson el a Járműipar 4.0 online szakmai napra!

Fotó: Facebook/SnTHungary

Járműipar 4.0 néven rendez online szakmai napot az S&T Consulting Hungary Kft. február 24-én, melynek célja a járműipart érintő legújabb trendek, a szektort érő kihívások, valamint az azokra kínálkozó megoldások bemutatása. Szó lesz többek között a járműpiac formálódásáról, valamint az ipari digitalizációról, mint hatékony fegyverről a hatékonyság növelésére. A részletes program és a regisztrációs felület a cikkben található linkre kattintva érhető el.

A járműipar a valaha volt legnagyobb átalakulásán megy keresztül. Az elektronizáció, a chip- és nyersanyaghiány, az elszabaduló energiaárak, a COVID által okozott ellátási zavarok, valamint a munkaerőhiány soha nem látott kihívások elé állítják a szektort. Az autóeladások jelentősen zsugorodtak az utóbbi években. A kisebb tortából egyre növekvő szeletet hasítanak ki az elektromos járművek, ezen a területen viszont a Tesla és a távol-keleti gyártók határozottan piacot nyertek, tovább nehezítve a hagyományos európai, azon belül magyar gyártók és beszállítóik helyzetét.

Fotó: Facebook/Ipar4Snt

Ebben a sokirányú szorításban az ipari digitalizáció nyújtja az egyik kitörési pontot a hatékonyság növelésével. Látogassa meg rendezvényünket, ismerkedjen meg a legújabb technológiákkal, merítsen ötleteket!

A rendezvény első felében elsősorban a cégvezetőkhöz szólunk. Áttekintjük a járműipari trendeket és a vállalati folyamatok digitalizálásának legkorszerűbb szoftver eszközeinek – MES, IIoT, ERP, PLM, gyárszimuláció – lehetőségeit. Ismerje meg, hogy a valós idejű adatgyűjtésen alapuló döntéstámogató rendszerek hogyan segíthetik a vezetői munkát.

A második részben elsősorban a mérnöki műszaki megoldások (CAD, CAM, végeselemes szimuláció) újdonságait, lehetőségeit mutatjuk be.

Alkalmazásainkat olyan cégek használják Magyarországon, mint az AD Plastic, Alprosys, Audi, AVL, Bosch, Busch, Fémalk, Inter-Traction, Jász-Plasztik, Nemak, Knorr-Bremse, Prec-Cast, Rába, Schaefler csoport, Videoton.

A regisztráció és a részletes program ide kattintva érhető el.

További információkért keresse fel az snt.hu/ipar40 weboldalt, vagy írjon az [email protected] e-mail címre!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink