Szolgáltatók Konferenciával ünnepel az S&T

Konferenciával ünnepel az S&T

autopro.hu/P.B. | 2022.09.20 17:22

Konferenciával ünnepel az S&T

Fotó: Facebook/SnTHungary

Az S&T Consulting Hungary Kft. immár harminc éve áll az ipar szolgálatában. Szeretnénk ezt a jeles évfordulót méltóképpen megünnepelni jelenlegi és leendő partnereink körében egy színvonalas rendezvénnyel.

Az S&T már harminc éve aktív az ipari automatizáció területén, ezt pedig egy, az okosgyárakra kihegyezett konferenciával ünnepli meg a vállalat. Az eseményt október elején rendezik meg Herceghalmon.

„Találkozzunk három év covid-kihagyás után újra személyesen is! Ismerje meg az ipari digitalizáció és a CAD/CAM/CAE/PLM technológiák legkorszerűbb eszközeit, merítsen ötleteket partnereinktől!” – áll az S&T meghívójában.

A konferenciát 2022. október 4-én tartják meg a herceghalmi Abacus Business & Wellness**** hotelben.

A konferenciára az ipari cégek vezetőit, mérnökeit, valamint a műszaki oktatási intézmények vezetőit, tanárait és hallgatóit várja a vállalat a termékfejlesztés, gyártás és szimuláció területéről.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az eseményen speciális jubileumi meglepetéssel is készülnek, ami nagyértékű nyeremények sorsolása lesz. Részletek a cég honlapján érhetők el.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink