Szolgáltatók Ha logisztika, akkor autopro.hu: látogasson el új oldalunkra!

Ha logisztika, akkor autopro.hu: látogasson el új oldalunkra!

Szammer Nikolett | 2020.04.20 13:47

Ha logisztika, akkor autopro.hu: látogasson el új oldalunkra!

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A modern gyártás kulcseleme a logisztika. Eddig is törekedtünk a területen dolgozó vállalatok és szolgáltatásaik bemutatására, de most egy új oldalról igyekszünk a területet megközelíteni.

Hirdetés

A vállalatok és tanácsadóik megjelenése mellett bemutatjuk az aktuálisan értékesített termékeiket is, új formában. A listing típusú megjelenés lehetővé teszi, hogy a gépek, eszközök oldalunkon keresztül kiválaszthatóak legyenek. Célunk az, hogy a hirdetés formájú megjelenés mellett teszteken is bemutassuk az eszközöket így a beruházási döntések előkészítésében alaposabb segítséget nyújthassunk.

Az oldalon kizárólag új eszközök bemutatását tervezzük. Úgy gondoljuk, hogy napjainkban a bennünket sújtó környezeti csapások mellett sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnie minden beruházónak arra, hogy a környezetvédelmi és ergonómia szempontokat maximálisan figyelembe vegye. Ehhez a legmodernebb anyagmozgató és raktártechnikai eszközöket kell megvásárolni, megbízható gyártóktól. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani a saját eszközeinkkel.

A logisztikai vállalatok híreit olvasóink továbbra is a Szolgáltatók rovatunkban találják, ugyanakkor a gépek és eszközök hirdetései az új Logisztika oldalon szerepelnek. Kattintson ide és látogasson el az oldalra most!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink