Szolgáltatók Autóipari minőségügyi eszközök elsajátítására invitál a QFD

Autóipari minőségügyi eszközök elsajátítására invitál a QFD

autopro.hu | 2024.04.12 12:22

Autóipari minőségügyi eszközök elsajátítására invitál a QFD

Fotó: QFD Kft.

A képzésen részt vevők megismerkednek a minőségirányítás alapvető eszközeivel és megtanulják, hogyan alkalmazzák azokat hatékonyan és céltudatosan.

A képzésen részt vevők megismerkednek a minőségirányítás alapvető eszközeivel és megtanulják, hogyan alkalmazzák azokat hatékonyan és céltudatosan.

A képzés áttekintést nyújt az autóiparban és a beszállítói iparágban jelenleg használt alapvető eszközökről, azzal a céllal, hogy javuljon az ügyfelekkel és szállítókkal való kapcsolat, biztosítva a magas folyamat- és termékminőséget, rendszeresen jelentkező problémák megoldását és a hibák ismétlődésének elkerülését. Az eszközök használati lehetőségeit részletesen tárgyalják. Az Automotive Core Tools tehát kipróbált módszerek, amelyek szükségesek a minőségi tervezésben és irányításban.

Tartalmazzák a fejlett minőségtervezést (MLA és APQP), a hibamód- és hatáselemzést (FMEA), a mérőrendszer elemzést (VDA 5 és MSA), a termék- és folyamat jóváhagyást (PPAP), a VDA 2-t és a gyártási folyamat és termék jóváhagyást, a statisztikai folyamatellenőrzést (SPC) és a 8D módszert.

A képzés célja

  • A résztvevők megértik az Automotive Core Tool-ok fontosságát az autóiparban.
  • A résztvevők megismerik az egyes módszereket és szerkezetüket.
  • A résztvevők megtudják, mi különbözteti meg a különböző módszereket, és mi az, ami közös bennük.
  • A résztvevők megismerik a különböző módszerek alkalmazási területeit, és megtanulják megfelelően alkalmazni azokat a termékfejlesztési folyamatban.

Időpont: 2024.04.15 09:00 - 2024.04.19 17:00 (hétfő - péntek)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD Group weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink