Szolgáltatók Autóipari auditoroknak szervez képzést a QFD

Autóipari auditoroknak szervez képzést a QFD

autopro.hu | 2023.01.11 14:21

Autóipari auditoroknak szervez képzést a QFD

Fotó: facebook.com/qfdconsultancy

A QFD Kft. „Autóipari minőségügyi eszközök (Core Tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára (ID 417-HU)” képzést szervez januárban. A képzés a jellemző auditori szituációkról szól az autóipari minőségügyi eszközök mentén.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy a vállalatoknál és az egész ellátási láncban magas szintű auditori tevékenységet biztosítsanak, az auditoroknak megfelelő kompetenciával kell rendelkezniük a vonatkozó módszerekkel kapcsolatban. Az IATF 16949 egyértelműen hangsúlyozza az auditorok kompetenciájának követelményét. Az auditok során alkalmazott hatékony megközelítés fontos sikertényező. A képzés a jellemző auditori szituációkról szól az autóipari minőségügyi eszközök mentén.

A képzés célcsoportja

Jelenlegi és jövőbeli VDA 6.3 folyamat auditorok

Jelenlegi és jövőbeli IATF rendszer auditorok

Azok a VDA 6.3 folyamat auditorok, akik az auditori kártyájukat szeretnék meghosszabbítani

A képzés célja

A résztvevőket tipikus audit szituációkra oktatjuk az autóipari minőségügyi eszközökkel összefüggésben, a hatékony megközelítésre összpontosítva. A képzés központi elemét képezi mind a megfelelő módszerek technikailag helyes alkalmazásának értékelése, mind a tipikus helyzetek esetspecifikus értékelése.

Koncepció és módszer

A képzés során az egyedi eszközökről (RGA / APQP, VDA 2 / PPAP, FMEA, VDA 5 / MSA, Pmk / PpK / CpK / SPC és 8D) szóló elméleti előadások váltakoznak a tipikus példák gyakorlataival. A hangsúly a résztvevők általi gyakorlati alkalmazásra irányul. Itt csoportmunka, egyéni gyakorlatok, kérdés-válasz feladatok, valamint plenáris beszélgetések zajlanak.

Dátum: 2023.01.18 09:00 - 2023.01.19 17:00 (Szerda - Csütörtök)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink