Szolgáltatók A Techtogether 2022-re érkeznek a gyártóipar vezetői és az I4MS digitális forradalmárjai

A Techtogether 2022-re érkeznek a gyártóipar vezetői és az I4MS digitális forradalmárjai

autopro.hu | 2022.10.11 13:23

A Techtogether 2022-re érkeznek a gyártóipar vezetői és az I4MS digitális forradalmárjai

Fotó: Pexels

A gyártóipar digitalizálását célzó I4MS kezdeményezés „Az európai vezetőszerep és a gyártóipar digitális forradalmasítói” címen szervezi stakeholder eseményét, melyet a Techtogether 2022 kiállítás és konferencia társrendezvényeként 2022. október 19-én tartanak a Bálnában. Az eseményen találkozhatnak az ökorendszer tagjai, lehetőség nyílik gyártóipari sikertörténetek, tapasztalatok és know-how megosztására.

A Techtogether 2022 társrendezvényének, az I4MS Stakeholder event október 19-i, a Bálnában tartott eseményének fókuszában a networking, illetve az Európai Unióban a fejlődés és a technológiák meghonosításának mozgatórugójaként megjelenő európai digitális innovációs központok, európai projektek, kis- és középvállalkozások, technológia-szolgáltatók, valamint a gyártószektor más szereplői számára kínálkozó lehetőségek állnak.

Az összejövetel eredményei hosszú távú együttműködést eredményeznek az érdekeltek között. Ezek a kooperációk bőven túlmutatnak azon a 40 millió eurón, amit 2020 és 2023 között osztanak szét a kezdeményezés keretében.

Az eseményen részt vesznek az Európai Bizottság és a (magyar) Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői. Ezenfelül az ipar digitális átállásán dolgozó elismert szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat vitaindító beszédek és panelbeszélgetések során. Továbbá alkalmazási példák és sikertörténetek lesznek megismerhetőek egy vezetéssel bejárható kiállítási területen. Az európai digitális innovációs központoknak és kkv-knak kínálkozó finanszírozási lehetőségekről szintén tájékozódni lehet a rendezvényen.

A konferencia keretében lehetőség nyílik játékos formában gyors networkingre az Enterprise Europe Networkkel. A ceremónia egy esti koktélozással zárul.

Részletek az I4MS kezdeményezésről

Az eseményt szervező I4MS az Európai Bizottság által támogatott legnagyobb európai kezdeményezés, ami a gyártóipar digitalizációját támogatja. Fő célkitűzése, hogy kiterjessze a digitális innovációt a kkv-kban és a közepes kapitalizációjú cégekben, illetve hogy alakítsa a digitális innovációs központok Európán átívelő hálózatát.

Az EU-s kezdeményezés lehetővé teszi és támogatja a gyártótevékenységet végző kkv-k és közepes kapitalizációjú vállalatok értékláncok mentén történő együttműködését az európai kompetenciaközpontok és innovációs központokon keresztül. A nagy teljesítményű számítástechnikai központok, vezető egyetemek és alkalmazásorientált kutató szervezetek határokon átnyúló kísérletekkel minden résztvevő számára előnyös lehetőségeket teremtenek, biztosítva a kkv-knak, hogy nyílt pályázati felhívásokon keresztül technológiai és pénzügyi támogatásért folyamodjanak annak érdekében, hogy saját működésükben digitális innovációkat tesztelhessenek.

Az I4MS koordinációjáért a FundingBox felelős, míg partnerei a Mobile World Capital Barcelona és a Tecnalia.

Az esemény partnerei

Az I4MS Stakeholders eseménye az Express Innovation Agency, a PBN Advanced Management, az Enterprise Europe Network és az Európai Bizottság közös szervezésében valósul meg.

Jöjjön el október 19-én a Bálnába, ahol az I4MS Stakeholder event-je mellett megtekintheti a Techtogether 2022 kiállítását is, melyen a járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendek olyan hazai képviselői sorakoznak fel, mint az AVL Hungary, a Bosch Rexroth, az NNG, a Freedee, a Varinex, az msg Plaut Hungary és még sokan mások. A kiállítás ingyenesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken tehet meg!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink