Szolgáltatók A magyar vállalkozásokat segíti az MNV és az MGYOSZ együttműködése

A magyar vállalkozásokat segíti az MNV és az MGYOSZ együttműködése

MTI | 2013.06.26 14:11

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ). A két szervezet célja a gazdasági szereplők versenyképességének növelése.

Az MNV és az MGYOSZ közös, szerdai közleményében kiemelik: az együttműködés keretében információt cserélnek a tudástranszfer területén, tájékoztatják egymást szakmai konferenciáikról, eredményeikről, továbbá részvételi lehetőséget biztosítanak szakértőiknek az általuk szervezett szakmai és tudományos rendezvényeken.

Az együttműködésnek a vállalati jó gyakorlatok bemutatása is célja. Az MNV Zrt. kezelésébe tartozó társaságok és az MGYOSZ tagjai konferenciák, workshopok keretében oszthatják meg egymással a hasznos információkat. Lehetőség nyílik arra is, hogy a többségi állami tulajdonban lévő társaságok és az MGYOSZ kölcsönösen megismerjék egymás tevékenységét.

Az MGYOSZ és az MNV beszállítói kapcsolatépítési fórumot is szeretne kialakítani az MNV Zrt. portfóliójába tartozó társaságok és az MGYOSZ tagok részvételével - olvasható a közleményben.

Kiemelt Partnereink