Szolgáltatók A Lindström megkönnyíti a munkaruha-választást

A Lindström megkönnyíti a munkaruha-választást

Pörge Béla | 2021.06.03 07:19

A Lindström megkönnyíti a munkaruha-választást

Keresztesi Béla, a Lindström magyarországi ügyvezető igazgatója beszélt az autopro.hu-nak adott interjúban arról, milyen szempontok alapján érdemes munkaruhát választani, milyen szolgáltatásokat kínál a cég az ügyfeleinek, valamint arról, milyen változást hoz ezen a piacon az elektromos autók terjedése.

Hirdetés

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a munkaruha kiválasztásakor?

Ez egy összetett kérdés, mindig az ügyfél határozza ezt meg, de fontos szempont lehet a ruha praktikussága, kényelme, hiszen napi 8-12 órát eltöltenek benne. Ugyanakkor ez egy marketing eszköz is, hiszen a munkaadónak fontos, hogy az ő színvilága, akár logója megjelenjen a ruhán, sugallva a megbízhatóságot, hozzáértést.

Ezenkívül nagyon fontos a munkavállaló és az előállított termék biztonsága, hiszen onnantól kezdve, hogy hegeszt, vagy elektronika alkatrészeket kezel a munkavállaló a munkaadónak mind a munkavállalóra, mind a termékre vigyáznia kell. Tisztában kell lennem azzal, hogy milyen szabványoknak kell megfelelnie a védőruhának vagy munkaruhának, és gondoskodnom kell azok szakszerű tisztításáról és karbantartásáról is. A Lindström szakértői ebben segítenek, és javaslatot tesznek a feladathoz leginkább megfelelő munka- és védőruházat kiválasztására.

Milyen típusú munka- és védőruhákat kínál a Lindström?

Rendkívül széles a termékkínálatunk az egyszerű modellektől a multifunkcionális védőruhákig, melyet folyamatosan bővítünk is ügyfeleink elvárásainak, illetve a piaci trendeknek megfelelően. A folyamatosan gyűjtött visszajelzések és az elvárások változásának megfelelően fejlesztjük kollekciónkat. Nagyon büszkék vagyunk saját fejlesztésű védőruha kollekcióinkra, és arra, hogy világszerte több, mint egymillió munkavállalónak biztosítunk munkaruhát hétről hétre.

Mióta van jelen Magyarországon a cég? Mennyire iparág-specifikus a munkaruha-választás?

1994 óta vagyunk jelen Magyarországon, de a finn anyavállalat 1848-ban alakult, és egy családi vállalkozásból nőtte ki magát Európa egyik vezető textilipari szolgáltatójává.

Mely iparágakban van jelen a vállalat?

Nincs olyan ágazata a gazdaságnak- a Lindström belépőszőnyeg üzletágát is figyelembe véve -, amelyben ne lennénk jelen.

Milyen munkaruhákat kínálnak az autóipari vállalatok számára? Mekkora cégekkel állnak kapcsolatban ezen a szegmensen belül?

Autóipari partnereink mindenkori igényei határozzák meg kínálatunkat, az ő elvárásaiknak megfelelő szolgáltatás nyújtása a célunk. Ebből kifolyólag egy pár fős autószerelő műhelytől kezdve 3000 főt foglalkoztató Tier1 autóipari beszállítók is megtalálhatóak ügyfeleink között, valamint autóipari OEM-ek is.

Mit jelent, hogy néz ki a honlapjukon is hirdetett a ruházati problémák teljes körű ügyintézése?

Szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink ne a munkaruha biztosításával töltsenek időt és energiát, hanem saját feladataikra koncentrálhassanak. Az egy kézben összpontosuló, kiszervezett tevékenységgel időt, energiát takarítanak meg, a rejtett költségek pedig, melyek a munka-és védőruha beszerzésével, raktározásával, kezelésével járnak, megszűnnek.

A munkaruha szolgáltatás eléri célját, mert 100 százalékban megvalósul a cégek által elvárt egységes megjelenés. A tisztítás, karbantartás pedig a dolgozókban növeli az elégedettséget ezáltal javítja az elkötelezettséget, és segítheti a termelékenység javulását.

A hozzáadott értékek, melyek a szolgáltatásban rejlenek, vagyis mit nyújt ügyfeleinek a Lindström:

  • ruházat gyártása, beszerzése,
  • nincsen lekötött tőke,
  • ruházat heti rendszerességgel történő el-, illetve visszaszállítása az ügyfél összes telephelyére,
  • ruházat IFS standard, illetve HACCP előírásoknak megfelelő, auditált tisztítása,
  • ruházat díjmentes javítása és cseréje.

Mi a legújabb, vagy a legnépszerűbb termékük az autóipar számára?

Az elektromos autók térnyerésével járó akkumulátorgyártás magyarországi kapacitásnövekedésének köszönhetően egyre inkább előtérbe kerülnek ESD, valamint saválló védelemmel ellátott ruháink.

A Lindström szolgáltatásaiért látogasson el a vállalat weboldalára, munkaruha-szolgáltatást érintő kérdésekben pedig forduljon bátran a vevőszolgálathoz emailben vagy hívja őket a következő telefonszámon: +36703803741.

Kiemelt Partnereink