Szolgáltatók A Ford mellett nyitott új telepet a Gefco

A Ford mellett nyitott új telepet a Gefco

autopro.hu | 2013.11.04 12:59

A Ford mellett nyitott új telepet a Gefco

A Gefco Romania új telephelyet nyit Craiova városában, és ezzel megerősíti jelenlétét az ország déli részén. A telephely mindenekelőtt szárazföldi szállítmányozási szolgáltatásokkal foglalkozik majd. A raktárbázis exporttevékenysége során havonta 350 teljes rakományú tehergépjárművet indít el, míg az importárukkal beérkező teherautók száma 650 lesz.

Hirdetés

Az új telephely feladata a Közép- és Nyugat-Európából a Ford craiovai gyárába érkező áruforgalom irányítása. A telep emellett az Alro vállalattal, a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb alumíniumtermelőjével is együttműködik majd.

– A craiovai telephely megnyitása a Gefco Romania stratégiai terjeszkedésének legújabb állomása, amelynek keretében a vállalat igyekszik minden olyan földrajzi régiót lefedni, ahol ügyfeleink jelen vannak. Craiova térsége az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül, és a román exporttevékenység stratégiai központjává vált. Ennek megfelelően a cég által Romániában működtetett teherautók harmadáért már a craiovai telephely felelős – fogalmazott Christophe de Korver, a Gefco Romania ügyvezető igazgatója.

Kiemelt Partnereink