Szolgáltatók Temesváron adta át legújabb telepét a Kuka

Temesváron adta át legújabb telepét a Kuka

autopro.hu/P.M. | 2016.10.18 10:12

Temesváron adta át legújabb telepét a Kuka

A robotgyártó 1991 óta van jelen Magyarországon. A cég hazánkban három telephellyel rendelkezik, ezek Taksonyban, Füzesgyarmaton és Budapesten találhatóak, jelenleg több mint 1300 munkatársat foglalkoztatnak.

Hirdetés

2016 októberében új mérföldkőhöz érkezett a A Kuka Robotics Hungária Ipari Kft.: ünnepélyes keretek között megnyitotta negyedik telephelyét Romániában, Temesváron. A romániai telephely jelenleg öt munkavállalóval, 150 m2-es területen üzemel. A főbb feladatok között szerepel a keleti régió (Románia, Bulgária) sales tevékenységének és a robotoktatásnak a teljeskörű ellátása. Ilyen formában az új irodaközpont a legmodernebben felszerelt robot oktatócellákkal és tanteremmel működő oktatóközpontja lett a keleti régiónak.

A Kuka olyan megoldásokkal és újdonságokkal van jelen a robotika piacán, amelyekkel az élen jár az innováció területén. A cég kiáll amellett, hogy az automatizálás jövőjében az ember és a robot között közös munka folyik. Az ember és a robot tökéletesen kiegészítik egymást – ezen elv mentén igyekszik a cég kielégíteni a piac igényeit, a világon mindenhol.

A Pest megyei település (Taksony) nem csak az adminisztratív terület székhelyét jelenti, hanem fontos termelési, tervezési és oktató központ is. A Kuka Hungária az egyik legnagyobb munkahelyteremtő cég Békés-megyében (Füzesgyarmat), ahol a robotokat megmozgató vezérlőszekrényeket gyártják. A budapesti irodában, pedig az LBR iiwa robottípusok szoftverfejlesztése történik.

Kiemelt Partnereink