Szolgáltatók Hámori Zoltán: egyedi megoldásokat kínálunk a változó piacon

Hámori Zoltán: egyedi megoldásokat kínálunk a változó piacon

Jablonszky Ábel | 2016.05.11 08:16

Hámori Zoltán: egyedi megoldásokat kínálunk a változó piacon

Ismét megrendezik az Automotive Hungary autóipari szakkiállítást a Hungexpon, ennek apropóján arra kerestük a választ, hogyan látja a rendezvényt egy friss kiállító. Az ipari kerekek, görgők forgalmazásával és kaputechnikával foglalkozó Roll-N Kft. tavaly jelentkezett először saját standdal, idén ismét találkozhatunk velük. A cég ügyvezetője válaszolt kérdéseinkre.

– Milyen tapasztalatokat szereztek a kiállításon és miért döntöttek úgy, hogy ismét képviseltetik magukat?
– Tapasztalataink pozitívak voltak a kiállítással kapcsolatosan, mert egy jól szervezett és tényleg az autóipari gyártók és a beszállítói kör számára kialakított szakmai rendezvényen tudtunk részt venni. Számunkra rendkívül fontos, hogy partnereink, megrendelőink megfelelő információt kapjanak újdonságainkról, egyedi megoldásainkról minden általunk képviselt termékcsoportban.

– Milyen előnyökkel jár egy ilyen kiállítói megjelenés?
– A kiállítás évről-évre népszerűbb az autóipari szereplők és beszállítóik számára, így megjelenésünket továbbra is hatékonynak tartjuk. A kiállításon bemutatjuk a standard termékek mellett az egyedi gyártású és speciális anyagmozgatási igényekre fejlesztett termékeinket is.

– Kiket akarnak elsősorban megszólítani?
– Standunk megjelenése – a látogatók visszajelzése alapján – kiemelkedő volt, ezt a vonalat képviseljük a jövőben is. Témaköreink a műszaki érdeklődéssel bíró látogatók figyelmét mindenképp felkeltik, de elsősorban a megoldásokat kereső szakmai látogatók érdeklődése van túlsúlyban.

– Mit várnak inkább a kiállítástól: ismertségük növekedését vagy konkrét kapcsolatépítési lehetőségeket, üzletkötéseket?
– Természetesen a kiállítástól több eredményt is várunk. Célunk a piaci pozíciónknak megfelelő nívóban megjelenni, növelve ezáltal a forgalmazott márkák ismertségét, ami lehetőséget nyújt további üzleti kapcsolatok kialakulásához vagy a meglévők továbbmélyítéséhez.

– Milyen az ipari kerekek és a kaputechnika piaca Magyarországon, mekkora a kereslet a termékekre?
– Az ipari kerekek piaca folyamatosan változik, az ipari termelés függvényében. Ez egyre több és egyedi megoldás kíván, így az általunk értékesített kerekek és görgők forgalma folyamatosan növekszik. Kaputechnikai üzletágunk is hasonlóan növekedő tendenciát mutat, mert az innovatív és kiváló minőségű termékeink mind az ipari, mind a lakossági felhasználók körében egyre népszerűbbek.

– Mennyire erős a konkurencia, s mi az, amiben Önök többet nyújtanak?
– Az ipari kerekek és görgők piacán az általunk képviselt Blickle a világ egyik legnagyobb gyártója. A legmagasabb minőség, a gyors szállítási készség és az általunk hozzáadott szolgáltatási nívó, szakértelem eredményezte, hogy Magyarországon piacvezetők vagyunk az ipari kerekek értékesítésében. Az előbbiekben felsoroltakon túl kollégáim évtizedes szakmai tapasztalata és a vevőközpontú kereskedelmi metódusunk eredményezi, hogy a Roll-N jó választás az ipari igények esetén.

Kiemelt Partnereink