Szolgáltatók Benzinkutas volt az OMV Hungária új ügyvezetője

Benzinkutas volt az OMV Hungária új ügyvezetője

autopro.hu/G.I. | 2016.06.02 12:42

Benzinkutas volt az OMV Hungária új ügyvezetője

Balogh Tibor vette át június elejétől az olajcég magyarországi irányítását és a magyar piacért felelős töltőállomás-üzletág igazgatói posztját.

Hirdetés

Az 50 éves, 25 éves olajipari múlttal rendelkező szakember 17 éve csatlakozott az OMV magyarországi szervezetéhez, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke. A magyar szakember az osztrák Wilfried Geppet váltja az OMV Hungária élén, aki az anyacég ausztriai kiskereskedelmi üzletágát vezeti a jövőben.

A műszaki végzettségű, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen MBA-diplomát is szerzett Balogh Tibor korábban maga is dolgozott benzinkúton, majd a BP területi vezetőjeként tevékenykedett, később pedig hasonló feladatkörrel csatlakozott az OMV Hungáriához 1999-ben. Az új ügyvezető az elmúlt több mint másfél évtizedben számos vezető pozíciót töltött be a vállalatnál, 2013 óta igazgatóként az értékesítési és üzemanyag-árazási területét irányította, illetve cégvezetőként az ügyvezető helyetteseként is tevékenykedett.

– Az OMV magyarországi fejlődése sikertörténet, ezt az örökséget kívánom tovább vinni újabb fejlesztésekkel – fogalmazott Balogh Tibor. – Célom, hogy tovább erősítsem a vállalat itthoni pozícióját, választ adva az üzemanyag-kereskedelmi piac kihívásaira és kihasználva azt a helyismeretet, amit magyar ügyvezetőként a magaménak tudhatok. Törekvéseink lényege, hogy ismerve vásárlóink igényeit, mi mindig többet nyújtunk. Kiemelkedő minőségű, a legmagasabb iparági sztenderdeknek is megfelelő üzemanyagokat kínálunk, szolgáltatóközpontként működő töltőállomásokat működtetünk – tette hozzá.

Kiemelt Partnereink