Szolgáltatók Balogh Bertalan a MAJOSZ új főtitkára

Balogh Bertalan a MAJOSZ új főtitkára

Kuthi Áron | 2019.05.24 09:51

Balogh Bertalan a MAJOSZ új főtitkára

Május 10-től Fieszl Zsuzsát Balogh Bertalan váltotta a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) ügyvezető főtitkári pozíciójában.

Hirdetés

Fieszl Zsuzsa 2017 őszétől dolgozott ügyvezető főtitkárként, aki megbízását Nyírő József elnöki tisztségbe kerülésével egy időben kapta.

Balogh Bertalan, aki a MAJOSZ május 10-i közgyűlésén mutatkozott be a tagságnak, a Dunaújvárosi Egyetem kommunikációs vezetői posztjáról érkezett a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének ügyvezető főtitkári pozíciójára. Civil területen is van tapasztalata, hiszen 2013 és 2017 között a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesületének elnökeként többek között az egyesület pénzügyi, gazdasági és jogi üzemeltetése is a feladatai közé tartozott. Mint elmondta, számára elsődleges fontosságot hordoz a tagok elégedettsége, és ezt magas színvonalú szakmai munkával, az érdekképviselet szélesítésével, valamint rendszeres szakmai programok szervezésével kívánja növelni.

Fieszl Zsuzsával kinevezése után készítettünk interjút, akkor azt ígérte, főképp marketing és kommunikációt területén fog tudni segíteni a MAJOSZ tagvállalatainak. Kattintson a kiemelt szavakra és olvassa el az interjút!

Az 1993-ban alapított MAJOSZ jelenleg 300 tagot számlál, a hazai gépjárműalkatrész- és részegység-gyártás szakterületén működő cégek szakmai, gazdasági és társadalmi érdekképviselete.

Kiemelt Partnereink