Szolgáltatók 600 vontatóval bővíti flottáját a Waberer´s

600 vontatóval bővíti flottáját a Waberer´s

MTI | 2013.12.04 13:17

600 vontatóval bővíti flottáját a Waberer´s

Az első 250 járművet Eindhovenben, a DAF európai központjában Ron Bonsen, a vállalat igazgatóságának kereskedelemért felelős tagja adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak.

A megrendelt 450 nagyteljesítményű, és a 150 közepes hatótávolságú fuvarozásra optimalizált vontató mintegy harmada a legújabb Euro 6-os modell; utóbbiakat a jövő év első felében szállítja a gyár.

Valamennyi nyerges vontatóban környezetkímélő Euro 5 EEV, illetve Euro 6 besorolású motor lesz.

Nemzetközi piacokon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy megrendelőinknek a legnagyobb megbízhatóságot a legkedvezőbb díjak mellett biztosítjuk idézi a közlemény Wáberer Györgyöt, a cég elnök-vezérigazgatóját. A társaság fejlődésének legfőbb motorja a működés hatékonyságának további javítása, amelyet a fiatal, átlagosan kétéves fuvareszköz állomány gazdaságos üzemelése támogat. Ez pedig sok egyéb intézkedés mellett elengedhetetlen ahhoz, hogy a Waberer's a megrendelők logisztikai költségeit a versenytársakhoz képest nagyobb arányban csökkentse a nemzetközi fuvarpiacon. 2014-ben értékesítési árbevételünk kétszámjegyű növekedésére számítunk.

Kiemelt Partnereink