HR Ablak Több száz embert keres a JLR

Több száz embert keres a JLR

autopro.hu | 2022.11.26 12:22

Több száz embert keres a JLR

Fotó: Jaguar Land Rover

Csaknem 800 szabad pozíció vár betöltésre az Egyesült Királyságban, Írországban, az USA-ban, Indiában, Kínában és Magyarországon: olyan, digitális készségekben járatos szakemberek jelentkezését várja a Jaguar Land Rover, akik támogatni tudják a vállalatot az adat alapú átállásban és az automobil fogalmának újraértelmezésében.

Hirdetés

A Jaguar Land Rover bejelentette, hogy világszerte felvételt hirdet több mint 800 újonnan létrehozandó digitális és technológiai fejlesztési pozícióra. Ezeket a pozíciókat az Egyesült Királyságban, Írországban, az USA-ban, Indiában, Kínában és Magyarországon nyitja meg a vállalat a digitális technológiai iparból érkező szakemberek számára.

Miután a nagy technológiai vállalatoknál jelentős elbocsátásokról számoltak be, a Jaguar Land Rover megnyitott egy online jelentkezési felületet, hogy lehetővé tegye a technológiai iparból érkező, munkahelyüket elvesztő szakemberek számára az autógyártónál kínálkozó, hibrid munkavégzéssel betölthető karrierlehetőségek feltérképezését.

Digitális fókusz

Olyan technológiai szakterületekre várják a jelentkezéseket, mint az autonóm vezetés, a mesterséges intelligencia, a villamosítás, a felhőszoftver, az adattudományok vagy a gépi tanulás. A vállalat ezzel a kezdeményezéssel igyekszik elősegíteni adat alapú, digitális fókuszú szervezetté történő átalakulását. Ezek a kompetenciák nélkülözhetetlenek azoknak az új generációs Jaguar Land Rover gépkocsiknak a fejlesztéséhez, gyártásához és karbantartásához, amelyek a szépség és a modern luxus megtestesítőjeként teljesértékű online tulajdonosi élményt kínálnak az ügyfelek számára.

A Jaguar Land Rover a Reimagine elnevezésű stratégiája jóvoltából az autóipar gyors ütemű átalakulásának az élén áll, tevékenységeiben kiemelt figyelmet szentelve a villamosításnak, a digitális szolgáltatásoknak és az adat alapú tevékenységeknek.

A vállalat célkitűzéseinek középpontjában a házon belüli adatkompetenciák fokozása áll, ami kulcsfontosságú ahhoz a digitális átálláshoz, amely nyomán a Jaguar Land Rover modern luxusélményt kínálhat ügyfeleinek.

A jelentkezők ezen a linken részletesebben is megismerhetik a Jaguar Land Rover vállalatnál nyíló digitális és technológiai fejlesztési pozíciókat.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink