Gyártósor Már csak egy nap a BGS ISD22-ig

Már csak egy nap a BGS ISD22-ig

autopro.hu | 2022.09.27 12:23

Már csak egy nap a BGS ISD22-ig

Fotó: BGS

Holnap veszi kezdetét a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok 2022 (BGS ISD22). Ne szalassza el a lehetőséget, hogy többet megtudjon a sugárzásos sterilizálásról, illetve a sugárzási térhálósítás által kínált lehetőségekről!

Holnap kezdődik a BGS ISD22. Ne hagyjon ki egy programot tele a műanyagok sugárzásos térhálósításáról és sugárzásos sterilizálásáról szóló előadásokkal. Szeptember 28. az elektronok és gamma sugarak orvosi eszközök sterilizálásában használatáról szól. Szeptember 29-én a tudományos és kutatói világ, illetve az ipar szakértői fogják megvitatni az új megoldásokat és felfedezéseket a műanyagtechnológia területén, valamint a sugárzási térhálósításban rejlő lehetőségeket.

A BGS Beta-Gamma-Service vállalat üzemének virtuális bejárása csakugyan egy különleges program. A bruchsali üzem bejárásán Joachim Kinsch és Sören Berthold társaságában vehetnek részt a látogatók.

Tekintse át a programot és jelentkezzen a 2022-es BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokra!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink