Gyártósor Ma is érdekes programokkal vár a BGS ISD22!

Ma is érdekes programokkal vár a BGS ISD22!

autopro.hu | 2022.09.29 08:16

Ma is érdekes programokkal vár a BGS ISD22!

Fotó: BGS

Ma folytatódik a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok 2022 (BGS ISD22). Vegyen részt a szakértők sugárzási térhálósítás témakörében tartott előadásain, valamint tekintse meg az egyedi bruchsali üzemet!

Ma folytatódik a BGS ISD22. Ne hagyja ki a programot tele a műanyagok sugárzási térhálósításával kapcsolatos előadásokkal. A különleges programok között szerepel a BGS Beta-Gamma-Service vállalat üzemének virtuális bejárása is. A Bruchsalban található üzem bejárásán Joachim Kinsch és Sören Berthold fogja kísérni az érdeklődőket.

A tudományos világ és az ipar szakértői meg fogják vitatni a műanyagtechnológiában mutatkozó trendeket, demonstrálni fogják a sugárzási térhálósítás előnyeit az e-mobilitásban, fényt vetnek különböző folyamatokra, kutatási eredményeket mutatnak be, illetve demonstrálják, hogy a sugárzási térhálósítás hogyan használható a műanyagok jellemzőinek kívánt módon történő megváltoztatására.

A látogatók exkluzív hozzáférést élveznek az élő előadásokhoz, egyúttal rendelkezésükre áll számos további, a BGS által letöltésre összeállított anyag is.

Tekintse meg a programot és regisztráljon a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok 2022-re!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink