Gyártósor Kis szériás, egyedi alkatrészgyártást is vállal a Kvalix

Kis szériás, egyedi alkatrészgyártást is vállal a Kvalix

autopro.hu | 2022.08.24 15:20

Kis szériás, egyedi alkatrészgyártást is vállal a Kvalix

Fotó: Kvalix Automatika Kft.

A Kvalix Automatika Kft. alkatrészgyártó műhelyében egyedi és kis sorozatú fém, illetve műanyag alkatrészgyártást, precíz minőségi forgácsolást végez marással és esztergálással.

Marás és esztergálás

A forgácsolás új, hagyományos és CNC forgácsoló gépeinken nagy pontossággal, kiváló minőségben, az alkatrészgyártást megrendelő igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel történik.

Minőségi alkatrészgyártás

Az alkatrészgyártás gördülékenységét és minőségét tapasztalt szakembereink, modern gépparkunk, ISO 9001, ISO 14001 és 45001 tanúsítványunk, SAP vállalatirányítási rendszerünk és professzionális CAD/CAM környezet biztosítja.

Minőségellenőrzés

A forgácsolt alkatrészek méret és alak ellenőrzésére nagy pontosságú, széles mérettartományt lefedő digitális, illetve mérőórás mérőeszközök állnak rendelkezésünkre.

Mérnöki szolgáltatások

Bonyolultabb forgácsolást igénylő alkatrészgyártáshoz elengedhetetlen a forgácsolás menetét megtervező, és a CNC programot előállító CAM rendszer igénybe vétele. A CAM használatának előfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a gyártandó alkatrészek 3D-s CAD rendszerrel készült tervei. Igény esetén szívesen részt veszünk a forgácsolandó munkadarabok CAD rendszerben történő megtervezésében is, amit 5 darab nagy teljesítményű CAD-es munkaállomással felszerelt tervezőirodánk tesz lehetővé.

A Kvalix Automatika 1990-ben történt alapítása óta ipari automatizálással foglalkozik, elsősorban gyártásautomatizálással. A feldolgozóipar szinte minden területén jelen van a vállalat, azonban kiemelkedő értékben szállít megoldásokat a járműipar és hozzá kapcsolódó iparágak számára. A Kvalix alkatrészgyártással, egyedi gépek tervezésével és gyártásával, valamint disztribúcióval foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink