Gyártósor Itt a lehetőség betekinteni sikeres magyar cégek életébe

Itt a lehetőség betekinteni sikeres magyar cégek életébe

autopro.hu | 2024.02.28 12:18

Itt a lehetőség betekinteni sikeres magyar cégek életébe

Fotó: SmartManFest

Az Ipar 4.0 Nemzeti Technológia Platform Szövetség megrendezésében első alkalommal kerül sor a SmartMan – Smart Manufacturing Festival-ra. Az eseménysorozat célja, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek az Ipar 4.0 eszközeit sikerrel alkalmazó magyar cégek működésébe.

Tájékoztatása szerint a Hepenix Kft. örömmel csatlakozott a SmartMan – Smart Manufacturing Festival kezdeményezéshez és február végén, március elején összesen négy alkalommal vendégül látja azokat, akiket érdekel, hogy melyek azok a smart megoldások, amelyek alkalmazásával egy magyar KKV is gyorsan érhet el hatékonyság és bevétel növekedést.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak diósdi telephelyükön február 27-én és március 7-én délelőtt, február 29-én és március 5-én pedig délután.

Regisztrációhoz írjon a [email protected] email címre vagy keresse fel a rendezvénysorozat oldalát: https://smartmanfest.hu/partnerek/hepenix-kft/

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink