Gyártósor Idén sem szabad kihagyni: mindjárt itt a TECHference ipari konferencia

Idén sem szabad kihagyni: mindjárt itt a TECHference ipari konferencia

autopro.hu | 2022.11.02 08:20

Idén sem szabad kihagyni: mindjárt itt a TECHference ipari konferencia

Fotó: TECHference

Megjelent a TECHference (2022. november 24-25.) ipari konferencia és kiállítás csaknem teljes programja: előadások a hazai gazdasági kilátásokról, folyamatdigitalizációról, Ipar 4.0 trendekről, túlélhető energiaválságról és tudatos energiagazdálkodásról vagy forrásteremtésről és új generációs okosszenzor-technológiákról – tehát összességében: jövőbiztos ipari megoldásokról.

Szaktekintély előadók, a legforróbb témák és kerekasztal-beszélgetések, üzlet és networking, egy helyen – olyan iparági szereplőkkel, akik egymás partnereiként még sikeresebbek lehetnek.

Idén mintegy 18 kiállító, 25+ előadás, Gálavacsora és 200+ szakember várja a résztvevőket!

A kiállítótérben a legjobb szakmai standok, kis és nagy konferenciatermekben szakmai etalont képviselő előadók – köztük nemzetközi szaktekintélyekkel, akikkel high-class kiszolgálás mellett, a négycsillagos Globall Hotel Telkiben találkozhatsz.

Idei vendégeink a konferenciaterem színpadán: Dr. Christiane Endrich (Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH), Bod Péter Ákos (volt ipari és kereskedelmi miniszter), Kiss Zoltán (Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH), Rab Gergely (Dell Technologies), Ádám Ildikó (Ernst & Young), Gém Péter (4iG), Bogár Judit (Kvint-R), Kertész Róbert Tibor (Accessium Ltd.), Vadász István (ProDSP), Mátrai Norbert (Kaizen Institute) és még sokan mások.

A konferencia program mellett szakmai demókkal készül az Endrich és a Comforth is.

Az egyre bővülő programért ide járj vissza, az előadókkal itt ismerkedj, és válassz egy-, illetve kétnapos részvételi jegyet! Utóbbi a superior szobát és a gálavacsorát is tartalmazza!

Regisztráció az alábbi címen: www.techference.hu

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink