Gyártósor Hol tartunk a digitalizációban, innovációban?

Hol tartunk a digitalizációban, innovációban?

autopro.hu/B.B. | 2018.07.20 11:38

Hol tartunk a digitalizációban, innovációban?

A történelem a szemünk előtt zajlik, javában tart a negyedik ipari forradalom. De hogyan állnak a digitális fejlesztésekkel, innovációkkal a hazai vállalatok? Az SAP és az autopro.hu felmérése közelebb hozhatja a válaszokat.

Hirdetés

Töltse ki az SAP és az autopro.hu közös kérdőívét!

Az Ipar 4.0-ként is emlegetett negyedik ipari forradalom elnevezése arra világít rá, hogy a jelenleg zajló digitális trendek alapjaiban változtathatják meg az eddig jól bevált (vagy annak hitt) gyakorlatokat. Együttműküdő robotok, kiterjesztett valóság, részben vagy teljes egészében automatizált gyártási folyamatok, big data, felhő – csak pár kiragadott jelenség azok közül, amelyek az elmúlt pár évben jelentek meg az iparban.

A túlélés nem a legerősebb, de nem is a legintelligensebb fajnak adatik meg, hanem annak, amelyik leginkább képes alkalmazkodni a változásokhoz – ezeket a gondolatokat Charles Darwin fogalmazta meg 160 éve. A tudós ugyan a természetre változására értette, de teljes mértékben igaz ez az iparra kivetítve is. Vagyis kizárólag a vállalatok alkalmazkodóképességén dől el az üzlet jövőbeli sikere.

Ennek apropóján készít közös anonim felmérést az SAP Hungary és az autopro.hu, hogy ezzel még pontosabb képet kapjanak olvasóink a hazai autóipari szektor jelenlegi, illetve jövőbeli várható innovációiról, kilátásairól. A válaszadók már a kérdőív kitöltése során értékes önreflexióban részesülhetnek, mely a válaszok összesített kiértékelését követően még hasznosabb összehasonlítási alappal gazdagodik!

Legyen részese felmérésünknek, segítsük egymást a digitális verseny világában kérdőívünk kitöltésével! A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink