Gyártósor Cserélje újra 3D nyomtatóját nagy kedvezményekért!

Cserélje újra 3D nyomtatóját nagy kedvezményekért!

autopro.hu | 2024.03.25 07:20

Cserélje újra 3D nyomtatóját nagy kedvezményekért!

Fotó: Varinex

Az additív gyártás gyorsan változó világában berendezéseink gyorsabbak, megbízhatóbbak és jobbak, mint valaha, ráadásul egyre többféle alapanyagot tudnak használni. Ahhoz, hogy ne maradjon le a versenytársak mögött, elengedhetetlen, hogy lépést tartson a legújabb technológiai fejlesztésekkel.

Hirdetés

Minden olyan vállalkozás számára, amely régi Stratasys 3D nyomtatójának korszerűsítésén gondolkodik, vagy más márkájú 3D nyomtatóját szeretné egy új Stratasys készülékre cserélni, a gyártócég mostani nemzetközi csereakciója remek kiindulópont.

Új Stratasys 3D nyomtató vásárlása esetén a Varinex most beszámítja az Ön meglévő 3D nyomtatóját! A felajánlott csereérték mind a becserélt, mind a vásárolni kívánt 3D nyomtatótól függ, egyedi ajánlatunk alapján.

A Stratasys mérnökei a vállalkozások változó igényeinek kiszolgálására fejlesztették ki a legmodernebb 3D nyomtatókat és alapanyagokat, amelyek a termékfejlesztést és gyártást magasabb szintre emelik.

Az 5 legfontosabb ok, amiért érdemes Stratasys 3D nyomtatóra váltani:

  1. Nagyobb gyártókapacitás és nagyobb termelékenység: gyorsabb nyomtatással növelheti hatékonyságát, így kevesebb idő alatt több alkatrészt gyárthat, alacsonyabb karbantartási költségek mellett, páratlan megbízhatósággal és megismételhetőséggel.
  2. Több anyag kombinálásával történő 3D nyomtatás: Fedezze fel a kreatív lehetőségek széles skáláját az anyagok szélesebb választékával a különböző alkalmazásokhoz, kiváló nyomtatási minőséggel.
  3. Gyorsabb utómunka és nagyobb hozam: a vízben oldódó támaszanyagok egyszerűsítik az utómunkát és növelik az esélyét, hogy már elsőre sikeres legyen a nyomtatás.
  4. Egyszerűsített végponttól végpontig tartó munkafolyamat: Tapasztalja meg a zökkenőmentes és hatékony munkafolyamatot a GrabCAD Print szoftver fejlett funkcióival, optimalizálva a teljes nyomtatási folyamatot.
  5. Alacsonyabb teljes üzemeltetési költség: A korszerűsített 3D nyomtatókkal kevesebb karbantartásra van szükség, és jobban kihasználhatók az erőforrások.

Fotó: Varinex

A Stratasys, mint az additív gyártásra való globális átállás élharcosa, olyan iparágak számára kínál innovatív 3D nyomtatási megoldásokat, mint a repülőgépipar, az autóipar, a fogyasztási cikkgyártás és az egészségügy.
Az intelligens és hálózatba kapcsolható 3D nyomtatók, a polimer alapanyagok, a szoftveres ökoszisztéma és az igény szerinti alkatrészek gyártása révén a Stratasys megoldásai a termék-értéklánc minden szakaszában versenyelőnyöket biztosítanak.

A világ vezető szervezetei a Stratasys-hoz fordulnak a terméktervezés átalakítása, a gyártás és az ellátási láncok rugalmasságának növelése, valamint a betegellátás javítása érdekében.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Emelje additív gyártását magasabb szintre!

Váltson most Stratasys 3D nyomtatóra, amely folyamatos támogatást és fejlett funkciókhoz való hozzáférést biztosít!

A csereakcióval kapcsolatos információkért látogasson el a Varinex honlapjára!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink