Gyártók Új Infiniti koncepció Frankfurtra

Új Infiniti koncepció Frankfurtra

autopro.hu | 2013.08.13 14:08

Új Infiniti koncepció Frankfurtra

Az Infiniti Q30 koncepció egy olyan mai formatervre épül, amely a jövő kompakt Infinitijével a prémiumvásárlók új generációját szolgálja majd ki.

A leleplezésre az Infiniti sajtótájékoztatóján, szeptember 10-én Frankfurtban, közép-európai idő szerint délelőtt 10:15-kor kerül majd sor. Az Infiniti Q30 koncepció az Infiniti következő lépése a prémium szegmens új irányába.

„Az Infiniti Q30 koncepció a nyitány a termékkínálatunk kiteljesítésének új iránya felé, amely kiemeli a globális növekedési stratégiánk erősségét.” – mondta Johan de Nysschen, az Infiniti Motor Company elnöke. „Abban a küldetésünkben, hogy megszólítsuk a fiatalosan gondolkodó prémiumvásárlókat, fontos lépés az Infiniti Q30 koncepció egyedi stílusa, és az a szint, amit elértünk a termékminőség területén.”

Az Infiniti Q50-nel - amelyet a detroiti Észak-Amerikai Autó Show alkalmával mutattak be januárban - bevezetett dizájnfilozófia evolúcióját képviselve az Infiniti Q30 koncepció drámai szépségű formavilágot örökölt az Infiniti jövőbe mutató koncepció trilógiájától, az Essence, az Etherea és az Emerg-e koncepcióktól.

Az Infiniti közelgő prémium kompaktja az első Infiniti modell, amit Sebastian Vettel teljesítményigazgató közvetlen hatása határozott meg egészen a kezdetektől. Az Infiniti Red Bull Racing háromszoros Forma 1-es világbajnoka már az Infiniti Q50 vezetési dinamikájának kialakításában is aktívan részt vett az Infiniti technikai csapataival együttműködve a világ számos pontján, annak az elkötelezettségnek a jegyében, hogy a márkába olthassák a versenyre született teljesítményt.

Kiemelt Partnereink