Gyártók A Mercedes-Benz bemutatta a minden évszaknak megfelelő 2018-as E-Class Cabrioletet

A Mercedes-Benz bemutatta a minden évszaknak megfelelő 2018-as E-Class Cabrioletet

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.10 14:03

A Mercedes-Benz bemutatta a minden évszaknak megfelelő 2018-as E-Class Cabrioletet

A vásárlóknak nem kell többé tépelődniük, hogy a szedánok és az SUV-k praktikusságát vagy a lehajtható tetejű autók vonzerejét válasszák. A 2018-as E-Class Cabriolet minden az egyben.

Az átalakított, közepes méretű kabrió felszereltségei közé tartozik a 4MATIC összkerék meghajtásos rendszer, csakúgy, mint a konduktív hidegidős vezető-rendszer.

A nyitott tetejű, négyüléses autó egy szedán, egy kupé és egy kombi autó keveréke.

A Mercedes nem egyedülálló az időjárás biztos lehajtható tetővel. Azon ilyen autók száma, amelyek összkerék meghajtást kínálnak, megkétszereződött az elmúlt években. Hozzájuk tartozik az Audi, a Bentley, a BMW, a Jaguar, a Porsche és a Land Rover is.

A Mercedes a múlt hónapban néhány újságíró kíséretében tesztvezetéseket hajtott végre az Alpokban, így tesztelve az autó időjárás biztosságát. Franciaország Annecy tavától kezdve Olaszország hófödte Monte Bianco hegyén keresztül, a nagyvárosi Genfig a ragyogó napfény, az óriás esőzések és a téli fagyok egy nap alatt biztosították az autónak, hogy bemutassa a kényelem és az erő egyensúlyát.

Az opcionálisan félig önvezető rendszer, ami kamerákat és szenzorokat használ, hogy bepozícionálja magát az autókhoz és az útkanyarokhoz képest, meglepően kompetens módon kezelte az utakat, lehetővé téve, hogy a sofőrök is élvezzék a tájat.

A tető zajvédő, réteges anyagból készült, ami ellenáll a közúti zajnak. 20 másodperc alatt nyílik fel és csukódik le. A kabrió nagyobb lábtérrel rendelkezik, mint elődei.

Ára 60 ezer dollárról kezdődik majd, és még ebben az évben kapható lesz a márkakereskedésekben – írta meg a Forbes.

Kiemelt Partnereink