Gyártók Személyi változások az Audi Hungariánál

Személyi változások az Audi Hungariánál

autopro.hu | 2014.07.01 13:43

Személyi változások az Audi Hungariánál

Herbert Steiner 2014. július 1-jével veszi át az Audi Hungaria motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatói pozícióját Achim Heinflingtől. Steiner a barcelonai Seat Componentestől (korábban Gearbox del Prat, S.A.) vált a győri motorgyárhoz. A mérnök-közgazdász tizenhét éve dolgozik különböző pozíciókban a konszernnél, ebből kilenc évet töltött az Audi AG-nál Ingolstadtban.

Steiner Ausztriában született, mérnök-közgazdász a gépészet és energia technológia területén, diplomáját a grazi műszaki egyetemen szerezte. 1997-ben kezdte karrierjét a Volkswagen brazíliai gyárában, majd 1999-ben váltott az Audi AG-hoz Ingolstadtba, ahol a kontrolling, pénzügy és beszerzés különböző területein tevékenykedett. 2002-ben Steiner a beszerzésért felelős igazgatósági tag asszisztensi pozícióját vette át, majd 2004-ben a beszerzési stratégia és rendszerek területének vezetője lett.

Achim Heinfling

A most 41 éves Steiner 2006-ban váltott a Seat martorelli telephelyére, ahol az ügyvezetés irodavezetői feladatait látta el négy éven keresztül. 2010 óta Steiner a Volkswagen konszern egyik váltókat gyártó üzemének, a Seat Componentes ügyvezető igazgatója volt.

Herbert Steiner a motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatói pozíciót Achim Heinflingtől veszi át, aki visszatér Ingolstadtba, és a gyártástervezés motorok/aggregátok terület vezetője lesz.

Achim Heinfling vezetése alatt a motorgyártás jelentős fejlődésen ment át, és több mint száz új motor sorozatgyártása indult el. Mára évente mintegy kétmillió motor készül a győri gyártósorokon. Ezáltal a termékpaletta bővítése és a motorgyártás gyártási mélységének növelése szorosan kötődik személyéhez. Munkája alatt az Audi Hungaria a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött.

Kiemelt Partnereink