Gyártók Munkáltatói Márka-Díjat kapott az Audi Hungaria

Munkáltatói Márka-Díjat kapott az Audi Hungaria

autopro.hu/W.A. | 2017.03.29 14:09

Munkáltatói Márka-Díjat kapott az Audi Hungaria

„A legkedveltebb magyarországi autóipari gyártó vállalatok” kategóriában vehette át az elismerést a győri székhelyű járműgyár.

Hirdetés

A PwC Magyarország arra a felmérésre alapozva ítélte oda a díjat az Audi Hungariának, amelyet a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségével együttműködve készített. A kutatás az autóipari szereplők munkáltatói imázsát vette górcső alá. Ennek során közel 13 ezer 16 és 26 év közötti fiatalt kérdeztek meg online kérdőíves felméréssel.

„Büszkék vagyunk erre a díjra, ez sikeres személyügyi stratégiánk elismerése“- mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja. „Nagyon örülünk annak, hogy már évek óta Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatója vagyunk. Ezt a pozíciót a jövőben is szeretnénk megtartani és vállalatunk számára továbbra is a legjobb szakembereket megnyerni. Mindehhez fontos sikertényező a vonzó javadalmazás, számos béren kívüli juttatási lehetőség, illetve a sokrétű továbbképzési kínálatunk” – tette hozzá a személyügyi vezető.

A képen: Radványi László, a PwC Magyarország cégtársa, Szigeti Éva, AUDI HUNGARIA Zrt. vezető, Nemzetközi Kiküldetések/Személyügyi Marketing, Dr. Futó Péter, elnök, Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége

Jelenleg 11 600 munkatársat foglalkoztat a vállalat Győrben, valamint önálló oktatási rendszerrel gondoskodik az új generáció képzéséről és ezzel a szakemberigény kielégítéséről. A duális képzés és az egyetemi együttműködés fontos részei az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának. Évente közel 1000 gyakornokot fogad a vállalat, illetve 250 tanulót oktatnak a duális képzés által kínált 15 szakmában.

Kiemelt Partnereink