Gyártók Leállnak az autógyárak Magyarországon

Leállnak az autógyárak Magyarországon

Pardavi Mariann | 2017.12.19 09:30

Leállnak az autógyárak Magyarországon

Bevett szokás az autóiparban, hogy évente kétszer nagyobb lélegzetvételnyi szünetet tartanak. Nincs ez másként idén sem. A nyári és a téli leállás kiváló alkalmat teremt a karbantartások elvégzésére.

Hirdetés

A győri Audi Hungaria motorgyártása az 51. héten már alacsonyabb volumenben termel, a teljes leállás az 52. héten lesz. A kommunikációs osztály azt közölte, 2018 első hetében kezdődik meg újra a gyártás. A járműgyártás területén az 52. héttől 2018 második hetéig tart gyártási szünet, amelyet karbantartási és átépítési munkálatok elvégzésére használ fel a vállalat.

Esztergomból azt a választ kaptuk, hogy mint minden évben, idén is úgy tervezték meg az év végi leállást a Magyar Suzuki Zrt.-nél, hogy mind a két ünnepet érintse. Így 2017. december 23. és 2018. január 1. között áll le a gyár. Ebben az időszakban a szükséges karbantartási és modernizációs munkálatokat végzik el a szakemberek. Azt közölték, az egész gyár leáll, ez alól kizárólag a karbantartók képeznek kivételt.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyárban a teljes leállás közel 2 hétig tart. Ez idő alatt itt is karbantartási munkálatokat és átépítéseket végeznek a gyárban.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink