Gyártók A BMW M4 Coupéból készül limitált széria

A BMW M4 Coupéból készül limitált széria

autopro.hu | 2019.09.04 09:40

A BMW M4 Coupéból készül limitált széria

A nürburgringi DTM-futamon debütáló BMW M4 Edition ///M Heritage a BMW M divízió legendás trikolor-árnyalatát övező hagyomány előtt tiszteleg.

Hirdetés

A Nürburgringen megrendezendő DTM-futammal utolsó fázisához érkezik a Német Túraautó Bajnokság idei versenyszezonja. Ráadásul azok a motorsport-rajongók, akik a 2019. szeptember 13-15. közötti hétvégén kilátogatnak a versenypályára, egy exkluzív meglepetés részeseivé is válnak: a BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás az Eifel-hegység ikonikus aszfaltcsíkján ünnepli világpremierjét.

450 lóerős maximális teljesítmény

A BMW Motorsport által kifejlesztett BMW M4 DTM versenyautó műszaki alapjául szolgáló BMW M4 Coupé újabb limitált szériája ezúttal karosszériáján és utasterében is a bajor prémiumgyártó nagyteljesítményű versenyautói mögött álló hagyományt élteti. A BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 331 kW / 450 lóerő maximális teljesítményre képes, soros hathengeres benzinmotorral szerelt BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás a 2019 novembere és 2020 áprilisa közötti hat hónapban lesz megrendelhető, egy 750 darabban legyártott limitált szériaként.

Világoskék, sötétkék és piros

A magával ragadóan exkluzív színösszeállítás a különkiadás utasterének szénszálból készült dekorbetétjein is megjelenik: a BMW M divízió trikolor árnyalatával díszített elemeket a tervezők kifejezetten a BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás számára készítették el.

Nyitókép: BMW

Kiemelt Partnereink