Beszállítók Törzsgárdáját díjazta az Epcos

Törzsgárdáját díjazta az Epcos

autopro.hu | 2015.06.23 17:20

Törzsgárdáját díjazta az Epcos

Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója június 23-án 15. alkalommal adta át leghűségesebb munkatársainak járó elismeréseket. Az Epcos 1950 dolgozójának több mint 10 százaléka 10, 15, 20 éve erősíti a TDK csoporthoz tartozó vállalat csapatát.

Az Epcosnál hagyomány, hogy minden évben méltatja a legjobb teljesítményt nyújtó, valamint leghűségesebb munkatársait.

– A vállalat számára a magas szintű szakmai tudás mellett kiemelten fontos munkatársainak lojalitása is, hiszen a kollégák elkötelezettsége nélkül nem juthattunk volna el addig, hogy ma kimondhatjuk: a jövő okos autóit Szombathelyről indítjuk. Hogy a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztőközpontja Szombathelyen jöhetett létre, ezt a közel 2000 fős Epcos csapat együtt érte el. A közös sikerért törzsgárdánk tagjait külön köszönet illeti – összegezte az elismerések jelentőségét Takács Balázs, a társaság ügyvezető igazgatója.

A cég idén külön jutalomban részesíti mintegy kétszáz leghűségesebb dolgozóját, az Epcos törzsgárda tagjait. Olyan szakemberekről van szó, akik az elmúlt 10-15-20 évben kitartó munkával és igényességgel segítették a szombathelyi vállalat felépítését és fejlődését – jegyezte meg Takács Balázs.

A Szombathelyen nemrég átadott nagy volumenű, több milliárd forintos telephely-fejlesztés eredményeként a vállalat a jövő munkavállalói számára is versenyképes és időtálló karrieralternatívákat kínál: a már jelenleg is zajló szakközépiskolai képzés támogatása mellett a vállalat aktívan részt vállalt a szombathelyi gépészmérnök-képzés elindításában. A fiatal munkatársak a vállalatnál akár a törzsgárda tagok karrierútján keresztül is olyan pozitív példákkal találkozhatnak, amelyek hosszú távú munkalehetőséget, folyamatosan javuló elismertséget, és versenyképes fizetéseket ígérnek a leendő munkatársak számára is.

Kiemelt Partnereink