Beszállítók Őszi Csilla: az a jó beszállító, akivel hosszú távra lehet tervezni

Őszi Csilla: az a jó beszállító, akivel hosszú távra lehet tervezni

autopro.hu | 2014.08.11 07:31

Őszi Csilla: az a jó beszállító, akivel hosszú távra lehet tervezni

A haszongépjárművek sebességváltóit gyártó ZF Hungária ügyvezetője felvázolta, ki lehet az egri cég partnere a termelésben.

Hirdetés

Az idei Ipar Napjai rendezvény keretében tartott „Magyarország újraiparosítása” című konferencián minden a beszállítókról, illetve valamennyi előadó a leendő beszállítókhoz szólt. Őszi Csilla cégének bemutatásaként elmondta, a ZF Hungária hosszú távú elképzeléseiben fontos szerepet tölt be a hazai beszállító háttér fejlesztése, ezért kiemelt feladatnak tekintik további potenciális beszállítók felkutatását.

Őszi Csilla ügyvezető igazgató előadása

Jelenleg valamennyi terméküket külföldön értékesítik: elsődleges piacuk Nyugat-Európa, ugyanakkor folyamatosan növekszik a távol-keleti megrendelések mennyisége.

A ZF Hungária saját informatikai rendszerrel, egyedi hardverekkel és saját fejlesztőcsapattal rendelkeznek, amelyet az ügyvezető egyedülállónak nevezett a hasonló vállalatok körében.

Ez egyben meg is határozza, hogy amennyiben egy magyarországi vállalat a beszállítójuk kíván lenni, alapvető elvárás irányában a jól kiépült online kommunikációs háttér. Emellett Őszi Csilla az alábbiakat jelölte meg partneri feltételként: versenyképesség, folyamatos fejlesztés költségcsökkentéssel, hangsúlyozottan hosszú távú megállapodások, minőségügyi és logisztikai megállapodások felelősségvállalással, valamint a következetes beszállítói értékelés elfogadása.

Így készülnek a sebességváltók az egri gyárban

A sebességváltókat gyártó vállalat bízik benne, hogy beszerzőik körében 2015-ig elérhetik az 50 százalékos hazai arányt. Nyitott tehát a kapu a területen érintett hazai vállalkozások előtt, akik ráadásul a ZF Hungária kapcsolati hálójának révén a teljes ZF konszern világában is érvényesülhetnek.

Idén tavasszal részletes interjút adott szakportálunknak a ZF Hungária két ügyvezetője, valamint körülnéztünk az egri gyárban is.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink