Beszállítók Logisztikai régióközponttá teszi Hatvant a Bosch

Logisztikai régióközponttá teszi Hatvant a Bosch

autopro.hu/G.I. | 2017.09.15 13:40

Logisztikai régióközponttá teszi Hatvant a Bosch

Nemzetközi viszonylatban is kimagasló értéket képvisel a beszállító újabb hazai beruházás, amely a vállalat jövőorientált technológiai víziójának és a hálózatba kapcsolt törekvéseinek fontos eleme.

A Hatvani Ipari Parkban szeptember 15-én tartott ünnepélyes alapkőletétellel elkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése. A 2018-ban nyíló központ a Bosch közép-kelet-európai régiós logisztikai tevékenységeit fogja a legmodernebb technológiák segítségével hálózatba kapcsolni.

– A Bosch legújabb logisztikai központjára nemcsak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is példaértékű együttműködésként és beruházásként tekintünk. A hatvani központ kiemelten fontos mérföldkő a Bosch csoport különböző üzletágai között megvalósuló csapatmunkában és a cégünk közép-kelet-európai logisztikai tevékenységében egyarán – mondta Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője.

Az új központ a Bosch globális technológiai víziójának és a hálózatba kapcsolt közeljövőért tett törekvéseinek egyik zászlóshajója is: a logisztikai központot a legmodernebb innovációinkkal erősítik meg, hogy a Bosch regionális tevékenységét továbbfejleszthessék.

A regionális logisztikai központ hivatalos átadására várhatóan 2018 második negyedévének végén kerül sor.

Kiemelt Partnereink