Beszállítók Járj mások előtt, irányíts Te: építsd karriered a Jabilnél! (x)

Járj mások előtt, irányíts Te: építsd karriered a Jabilnél! (x)

autopro.hu | 2014.11.14 15:12

Járj mások előtt, irányíts Te: építsd karriered a Jabilnél! (x)

A Jabil a világ elsőszámú elektronikai vállalatainak beszállítója, jelenleg 23 országban 90 gyáregységgel rendelkezik. A vállalat tiszaújvárosi gyára magas technológiai színvonalú terméket gyárt az autóipar, telekommunikáció, távközlés, a számítástechnikai hálózati elemek, a szórakoztató elektronika, környezetbarát technológia, orvos elektronikai szegmensen belül. Sokrétű tevékenységünknek köszönhetően az elektronikai ipar minden területét lefedjük, rendkívül változatos és izgalmas karrierlehetőséget biztosítva minden pályakezdőnek.

Hirdetés

Úgy gondoljuk, hogy a fejlődéshez elengedhetetlen a kreatív, problémamegoldó gondolkodásmód, ennek megfelelően munkavállalóinknak igyekszünk nagy teret engedni az önálló munkavégzésre. A szakmai előrelépés, tudásszerzés másik fontos pillére a tanulás. Vállalatunk számos lehetőséget biztosít tréningeken, konferenciákon és workshopokon való részvételre, így valóban naprakész alapokkal nézhetsz szembe az elektronikai ipar folyton változó kihívásaival.

Hisszük, hogy vállalatunk és sikereink egyik kulcsát az emberek, a munkavállalóink jelentik. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkavállalóink folyamatos fejlődéséhez hozzájáruljunk. Igyekszünk egyénre szabott lehetőségeket biztosítani, aminek során a te visszajelzéseidre és ötleteidre is maximálisan nyitottak vagyunk.

  • személyre szabott karrier
  • nemzetközi tapasztalatszerzés
  • tréningek, változatos területek, legújabb technológia  folyamatos fejlődés
  • önálló munkavégzés
  • sportolási és nyelvtanulási lehetőség

Ez mind rád vár, ha a Jabilnél kezded a karriered!

Folyamatosan keresünk angolul beszélő mérnökhallgatókat és friss diplomás vagy néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérnököket, szakembereket. Ha többet tudnál meg a vállalatról, kérjük, keress minket a lenti elérhetőségek valamelyikén:

Jabil Magyarország Kft. Humán Erőforrás Osztály
3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1.
[email protected]
+36 49 548 624

Hirdetés

Kiemelt Partnereink