Beszállítók A győri Nemak vitte el az aranyérmeket a III. Automotive Foci Kupán

A győri Nemak vitte el az aranyérmeket a III. Automotive Foci Kupán

autopro.hu/Sz.F. | 2018.04.19 09:35

A győri Nemak vitte el az aranyérmeket a III. Automotive Foci Kupán

A győri Nemak Győr Kft. és a Tiszaújvárost képviselő Jabil Circuit Magyarország Kft. csapatai mérkőztek meg az első helyért a harmadik alkalommal megrendezett Automotive Foci Kupán.

A Nyugat-Kelet döntőből nem sokkal a lefújás előtt megszerzett góljukkal előbbiek kerültek ki győztesen, ami azt is jelentette, hogy a 2016-os győztes Aptiv Szombathely, illetve a 2017-ben a legjobbnak bizonyuló Rosenberger Magyarország Kft. után egy új aranyérmes neve került fel a tornagyőztesek névsorába.

A bronzmérkőzés is szoros volt, itt a BPW-Hungária Kft. és a Continental Automotive Hungary Kft. focistái csaptak össze, előbbiek szintén egyetlen gólnyi különbséggel bizonyult jobbnak és lettek bronzérmesek.

Az idei a PromoSport Kft szabadidős sporteseményeinek és családi napjainak tizedik évadja, és nagyon büszkék lehetünk arra, hogy a III. Automotive Foci Kupán és a most bemutatkozott I. Jövő Mérnökei Foci Kupán 700-nál is több focibarát sorakozott fel, és bizonyította a sportszeretetét. Köszönettel tartozunk a csapatoknak, amelyek közül nem egy, Budapesttől több mint 200 kilométeres távolságból indult el szombaton hajnalban, hogy időben érkezzen a pályára, hasonlóképpen a támogatóinknak értékelt az egésznapos rendezvény után Szalay Gergő, a házigazda PromoSport Kft ügyvezetője.

A járműipar magyarországi képviselettel rendelkező külföldi kiválóságai, valamint az ezen a versenypiacon helytálló magyar vállalkozások kivétel nélkül a gazdasági élet jól teljesítő szereplői, amelyek az elmúlt hétvégén látottak alapján nem csak a szakmájukban, hanem a szabadiős sport területén is bátran vállalkoznak a megmérettetésekre.

Az érdekes premieren, az I. Jövő Mérnökei Foci Kupán a Budapesti Műszaki Egyetem csapata vitte el a pálmát, megelőzve a Szegedi Tudományegyetem csapatát, akik a második helyezést érték el. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Miskolci Egyetem hallgatói állhattak, míg a győri Széchenyi Egyetem csapat a negyedik helyezést érte el.

Kiemelt Partnereink