Beszállítók Hajtott tengelye miatt kapott elismerést a BPW

Hajtott tengelye miatt kapott elismerést a BPW

autopro.hu/P.M. | 2019.01.17 15:07

Hajtott tengelye miatt kapott elismerést a BPW

25 százalékkal nagyobb vonóerő nedves és nehezen járható talajviszonyok mellett, kisebb vontató járművek is húzhatnak nagyobb terhet: az AGRO Drive hidraulikus hajtott tengelyének fent felsorolt rendszerelőnyeivel a BPW a gazdálkodók és a bérmunka vállalkozók körében azonnal bestseller lett – és megnyerte az agrár ágazat legfontosabb közönségdíját Würzburgban.

A hajtókerék csökkentett csúszása által a rendszer magas forgatónyomatékot fejt ki a talaj feltúrása nélkül. Az automatikus szabadon futás lehetővé teszi a közúton történő közlekedést és a nagyobb sebességet. A hajtott tengely széria felszereltségeként elő van készítve a csatlakozás egy abroncsnyomás szabályzó rendszer (RDS) számára, amely optimalizálja a kerekek felfekvési felületét a mindenkori talajviszonyokhoz. A forgásirány és fordulatszám érzékelők (DDS) már 0 km/h-tól működésbe lépnek és így lehetővé teszik például a trágya, vagy növényvédő szerek precíz kiszámítását és adagolását. Minden opcionális érzékelő (RDS, DDS, ABS) beépítési helyzete és bekötése a maximális védelem és a könnyebb karbantartás figyelembe vételével került kialakításra. A BPW-re jellemző a szervizbarát fékrendszer: a hajtott tengely átgondolt kialakításának köszönhetően a karbantartási munkákat és a fékbetétek cseréjét a hidraulikus hajtó motorok kiszerelése nélkül is el lehet végezni: a fékdobot egyszerűen le lehet húzni kifelé.

a BPW AGRO Drive elnevezésű hidraulikus hajtott tengelye nem csak a jármű vontathatóságát javítja, hanem, a szervizelést is egyszerűsíti.
A BPW AGRO Drive elnevezésű hidraulikus hajtott tengelye nem csak a jármű vontathatóságát javítja, hanem, a szervizelést is egyszerűsíti.

Az AGRO Drive-ot először 2017 őszén mutatták be, és azonnal nagy sikert aratott. A BPW-t a szakmai médiumok, az Agrarheute, Agrartechnik és Traction olvasói Würzburgban kitüntették „A Mezőgazdasági Technika Innovációja“ közönségdíjjal logisztika kategóriában. Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és Peter Lindner, a Wiehl-i székhelyű BPW Bergische Achsen KG németországi és Benelux államok értékesítési vezetője vették át a díjat.

(Nyitóképen: Peter Lindner, a Wiehl-i székhelyű BPW Bergische Achsen KG németországi és Benelux államok értékesítési vezetője és Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója)

Kiemelt Partnereink