Beszállítók Gépészmérnököket keres a Modine fejlesztői csapatába

Gépészmérnököket keres a Modine fejlesztői csapatába

Modine | 2017.03.31 15:00

Gépészmérnököket keres a Modine fejlesztői csapatába

Az 1991-ben alapított Modine Hungária Kft. mezőkövesdi üzeme a konszern legnyereségesebb európai gyáraként 130 millió eurós éves árbevétellel, egyben a megye egyik legjelentősebb munkáltatója is. Gyöngyösi üzemük szintén meghatározó foglalkoztatója Heves megyének.

Hirdetés

Magyarországi gyáraikban motorolajhűtőt, váltóolajhűtőt, retardereket, hőcserélőt, kipufogógáz-visszahűtőt és töltőlevegő hűtőket gyártanak olyan nagynevű vevőknek, mint a VW (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda), a PSA (Peugeot, Citroen), a Daimler, az Man, a Scania, az Iveco, a Caterpillar, a Deutz, a ZF, a Volvo, a Voith és a GE. A Magyarországon gyártott termékek egy részének fejlesztése is Mezőkövesden történik, szoros együttműködésben a németországi fejlesztőközponttal.

Magas színvonalú termékeik előállításához olyan angolul és/vagy németül magabiztosan kommunikáló gépészmérnökök jelentkezését várjk, akik szívesen végeznek összetett és sokrétű feladatokat, elkötelezettek a folyamatos fejlődés és fejlesztés, a magas szintű szakmai tudás alkalmazása és a csapatmunka iránt egy nemzetközi szervezetben. Szívesen látják azokat a jelentkezőket, akik tanulmányaikat vagy munkájukat szülővárosuktól távol végzik, de egzisztenciájukat az Észak-Kelet Magyarországi régióban szeretnék felépíteni hosszú távon.

A Modine termékei világmárkák járműveibe épülnek be

A Modine stabil, nagy múltú multinacionális vállalat, amely a kis üzemi struktúrája által ötvözi a családias, emberközeli szervezeti kultúrát a professzionális nemzetközi munkakörnyezettel.

Tehetséges munkatársaikat hosszú távon is képesek megtartani magas szintű vállalati kultúrájukkal, egyénre szabott fejlesztési és karriertervvel, átlagon felüli képzési lehetőségekkel, kiemelkedő bérezéssel és cafeteria juttatásokkal, célprémiummal, munkába járási és letelepedési támogatással, rugalmas munkaidővel, a dolgozók egészségmegőrzését támogató sportlehetőségekkel, ingyenes egészségügyi szűrőprogrammal és közösségformáló vállalati rendezvényeikkel.

A Modine vállalatot 1916-ban az amerikai Wisconsin államban jegyeztette be Arthur B. Modine, akinek turbócsöves hűtői hamarosan a Ford híres T-modelljének szabvány alkatrészévé váltak. A vállalat töretlen fejlődésének és több mint 2000 saját hőtechnikai szabadalmának köszönhetően mára már a Tesla S modelljének hűtésén dolgoznak. A Modine a járműipari hűtéstechnika globális piacvezetőjeként mára világszerte 10 ezer munkatársat foglalkoztató konszernné vált, amely az Egyesült Államokban lévő termelőkapacitásokon kívül Európa számos országában, valamint Brazíliában, Mexikóban, Kínában, Indiában van jelen gyárakkal, fejlesztő és értékesítő központokkal.

(x)

Kiemelt Partnereink