Archív Felhőalapú szolgáltatással kapcsolja össze a járműveket a Continental

Felhőalapú szolgáltatással kapcsolja össze a járműveket a Continental

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.23 06:30

Felhőalapú szolgáltatással kapcsolja össze a járműveket a Continental

A Continental beindította Remote Vehicle Data (RVD) platformját, mely az innovatív, összekapcsolt szolgáltatások alapja. A platform a változatos hardver opciókkal és potenciális ügyfelek széles tartományával egységesített hozzáférést engedélyez a járművek adataihoz.

Hirdetés

A Continental platformja a legrugalmasabb módon való felhasználást nyújtja az ügyfeleknek. A kínálat széles választéka jelen van, beleértve az ügyfélkapcsolati menedzsmentet, a geolokációt, a geofencinget, a Remote Vehicle elérést, a diagnosztikát és a flottamenedzsmentet.

A Continental RVD platformja az ügyfeleknek végpontok közötti megoldásokat biztosít, az összekapcsolt szolgáltatások teljes értékláncán keresztül.

Standardizált járműadat elérés az összekapcsolt szolgáltatások gyors fejlesztéséért

Különböző utólagosan módosítható hardver opciókat kínálva a Continental Remote Vehicle Data megoldása biztosítja a jármű adatokba való mélyreható elérést, az által hogy a modellek és márkák széles választékán keresztül standardizálja a jármű-specifikus autó információkat.

A teljes végpontok közötti összekapcsolt jármű megoldás biztosítja:

  • a bővíthető felhő alapú platformot, és a több millió összekapcsolt jármű alkalmasságának kezelését
  • eszköz, licenc és frissítési kezelést
  • átfogó szoftverfejlesztési készletet (SDK) és erős alkalmazásprogramozási interfészeket (API-k), hogy több alkalmazást érjenek el
  • előre legyártott vagy személyre szabott szolgáltatásokat, hogy kiszolgálják az üzleti szükségelteket

Az összekapcsolt járművek felhő szolgáltatásának potenciális ügyfelei az OEM-ek, az üzemek, a flottakezelők, a szervizek, a biztosító társaságok, az autókölcsönző és autómegosztó szolgáltatók. Ők tudják megvalósítani azokat az innovatív, összekapcsolt szolgáltatásokat, amiket a járművek adataira alapoznak. Ilyenek a közelgő szervizelésre vonatkozó és személyre szabott biztosítási tarifákra készített speciális ajánlatok, vagy a kölcsönző cégek munkájának még hatékonyabbá tétele, hogy csak néhány példát említsünk.

Német nagykereskedő az RVD és a vAnalytics első ügyfelei között

A Continental egyik első ügyfele erre a megoldásra, a német autóalkatrész és üzemellátótársaség, a Matthies. A Continental kulcsátadásos rendszereket fog nyújtani a cégnek, amikkel segít az autószervizeknek, hogy hatékonyabbá és személyre szabottabbá tegyék szervízszolgáltatásaikat, ügyfeleik igényei szerint.

– Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy ügyfeleink máris elkezdték alkalmazni az új járműadat platformunkat – mondta el Patricia Stich, a Continental Diagnosztika és Szolgáltatások részlegének feje.

– A Continental technológiái erős kapcsolt járműplatformot biztosítanak, ami egy nagyszámú innovatív összekapcsolt szolgáltatás gerince – tette hozzá Pasula Reddy, a Continental Intelligens Szállítási Rendszereinek (ITS) gyártási vezetője. – Ezekkel az innovatív ajánlatokkal applikációk és üzleti modellek sorát támogatjuk, kiterjesztve azokat az új szolgáltatásokról az olyan tradicionális üzletekre, mint az autószerelő műhelyek, vagy a kereskedelmi flotta menedzsment.

A rendszer észrevette a hibát, az ütemtervet pedig egyből el is készítette.

Kiemelt Partnereink