Beszállítók 400 ezer forintot kínál szlovák dolgozóinak a ZF

400 ezer forintot kínál szlovák dolgozóinak a ZF

autopro.hu/P.M. | 2018.06.27 15:10

400 ezer forintot kínál szlovák dolgozóinak a ZF

Két éven belül 250 új munkahely jön létre a ZF szlovákiai üzemében. Már zajlik az átépítés, a munkaerő toborzását is elkezdték. A majdani dolgozók jövő év januárjától lépnek munkába, maga a gyártás 2019. április 1-jétől indul be az új komáromi kuplunggyárban.

Hirdetés

A német tulajdonosi hátterű ZF-csoporthoz tartozó ZF Slovakia társaság közel 25 éve van jelen Szlovákiában. Nagyszombatban, Léván már régóta működik gyáruk, Ipolyságon és Gyetván is beindulóban van egy-egy új üzemük, Komáromban pedig sorrendben az ötödik gyárukat nyitják majd meg – írja a deltakn.sk

Többek között azért választották Komáromot, mert régióban több a rendelkezésre álló munkaerő, mint a környező járásokban – azzal pedig tisztában vannak, hogy a szlovákiai lakosság mobilitása kicsi, azaz nem szívesen hagyják el szűkebb régiójukat egy-egy munkahely kedvéért, még ha jobb bért kínálnak is.

Műszaki-gépipari munkakörökbe keresnek embereket, többek között gépésztechnikust, karbantartó lakatost, művezetőt, elektromos szerelőt, gyártási asszisztenst, logisztikai koordinátort, adminisztratív és kapcsolattartó asszisztenst, valamint természetesen gyártási operátorokat is. Az eddig meghirdetett pozíciók bérezése havi bruttó 800 és 1250 euró között mozog (bónuszokkal együtt), lesz 13. és 14. havi fizetés.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink