Best Practice Bemutatkozik az Asprova termelésütemező rendszer (x)

Bemutatkozik az Asprova termelésütemező rendszer (x)

autopro.hu | 2015.02.27 09:24

Bemutatkozik az Asprova termelésütemező rendszer (x)

A termék első magyarországi bemutatójára 2015. április 8-án kerül sor. A rendezvény házigazdája a graphIT Kft., a szakmai színvonalat a LeanCenter, a lean szakma kompetencia központja biztosítja, akik megosztják ipari tapasztalataikat a lean gyártással, termeléstervezéssel kapcsolatosan.

A termelés tervezése, a termelésütemezés és a termelésirányítás kulcsfontosságú minden cég számára, hogy a megfelelő terméket a megfelelő határidőre el tudja készíteni, legyen szó egyedi, vagy sorozatgyártásról.

A termelésütemezéssel kapcsolatos jellemző problémák a következők: a termelésütemezés Excel alapon történik, nehéz a módosítások átvezetése; a meglévő tervezési módszerről senki nem tudja, hogy milyen távol van az optimálistól; nehéz a termeléstervezési peremfeltételek kezelése; nehezen kombinálható a hosszú távú előrejelzés és a rövid távú operatív tervezés; az azonnali rendelések beillesztése a termelési tervbe rossz minőségű, a többi rendelésre okozott hatások nem átláthatók; hogyan lehet lean a termeléstervezés.

Amennyiben a fenti kérdések Önt is foglalkoztatják, vegyen részt az Asprova termelésütemezési szakmai napon, amelyen konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül ismerheti meg a világ egyik vezető termeléstervező rendszerét!

Az Asprova rendszer első hazai bemutatójának helyszín a Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.). A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.

graphIT Kft. és Asprova

A graphIT Kft. mint Magyarország egyik legnagyobb CAD/CAM/PLM és a digitális gyártás piaci szereplője, az ügyfelek visszajelzése alapján alakítja portfólióját, így segítve a cégeket, hogy ki tudják elégíteni a velük szemben támasztott elvárásokat. Az elmúlt években egyre több ügyfelnél tapasztalták, hogy gyártásuk megfelelő kihasználásához szükségük van egy termelésütemező szoftverre, melynek segítségével a már meglévő erőforrásaik optimális terheltségét tudják tervezni. Ennek eredményeként, 2014 őszén a japán Asprova Corp. a graphIT Kft.-t választotta magyarországi partneréül, hogy az Asprova termelésütemező rendszerük magyarországi forgalmazását, implementálását és technikai támogatását ellássák.


Kiemelt Partnereink