Best Practice Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019 kutatók, oktatók számára

Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019 kutatók, oktatók számára

Kuthi Áron | 2019.03.06 11:49

Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019 kutatók, oktatók számára

Legyen szó nemlineáris statikai, hőtechnikai, elektromágneses, robbantási, járműdinamikai, ütközési, ergonómiai, áramlástani, képlékeny lemezalakítási, extrudálási vizsgálatokról, az S&T Consulting Hungary mindent egy kézből nyújt.

Az informatikai szolgáltató vállalat meghirdeti Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019 című egy napos rendezvényét, ahol betekintést lehet nyerni a HyperWorks rövidesen megjelenő új generációjába.

A HyperWorks vezető szerepet tölt be napjaink legkurrensebb szimulációs technológiájában, a topológiai optimálásban. Ismerje meg az Altair olyan innovatív megoldásait, mint a hálómentes, villámgyors Simsolid rendszer, vagy a nemrégiben elindított átfogó, a mérnökök mindennapi szimulációs eszközének tervezett solidThinking termékcsalád. Az S&T előadói élő bemutatókon, érdekes magyar és nemzetközi esettanulmányokon keresztül ismertetik a rendszer lehetőségeit. Az eseményt kizárólag ipari cégek, kutatóintézetek és oktatási intézmények számára rendezzük.

Az Altair HyperWorks egyike a világ vezető szimulációs rendszereinek. Az Altair HyperWorks rendkívül népszerű a járműiparban, a hadi és légi iparban. A HyperWorks termékeit olyan világcégek alkalmazzák, mint az Airbus, a Ferrari vagy a Daimler.

Az Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia időpontja: 2019. március 19.

Részletes információ és jelentkezés: https://snt.hu/hyperworks-akademia/

Kiemelt Partnereink