Gyártósor A csiszolástechnika szakértője, a Flexing Hungária Kft.

A csiszolástechnika szakértője, a Flexing Hungária Kft.

Flexing Hungária Kft. | 2018.09.21 09:27

A csiszolástechnika szakértője, a Flexing Hungária Kft.

Az autóipar állandóan változik, fejlődik. Vannak ezen területen belül olyan részfeladatok, amelyekben mi is részt tudunk venni: egyes autóalkatrészek megmunkálása, például fém komponensek csiszolása révén. Ehhez szolgáltat cégünk tudást, csiszolószerszámot.

Hirdetés

Cégünk 25 éve alakult és elsődlegesen csiszolószerszámok gyártásával foglalkozik. A szerbiai Vajdaságban van a gyártásunk – ez jött létre negyed évszázada, míg az EU felé történő kapcsolattartás megkönnyítése érdekében, pár éve létrehoztuk szegedi irodánkat. Innen szolgáljuk ki elsősorban a magyarországi, de más EU-s partnereinket is. Kiaknázva ezt a több évtizedes gyártási tapasztalatot készítjük csiszoló szerszámainkat különféle iparágakban tevékenykedő felhasználóinknak a környező országokban.

Ami az utóipari partnereinket illeti, köreikben a legnépszerűbb termékeink a vliesből (vagy Scoth-Brite) készült csiszolószerszámok. Ezekhez ismert globális csiszolóanyag gyártók nyersanyagait használjuk fel végtermékeink legyártásához. Ezáltal magának a csiszolószerszámainknak a minősége adott, ismert. Ez a minőségi garanciaegy igen kedvező ár-érték arányt biztosít termékeink esetén. (Ezt a nyersanyag felhasználási– ismert brandek nyersanyaga– elvet alkalmazzuk más termékeinknél is, nemcsak a vlies esetén.) Nem véletlen ennek a csiszolóanyagnak a népszerűsége. A bevezetőben említett töretlen fejlődésnek a nyomán ma már olyan precíz, méretpontos autóalkatrészek készülnek automata gyártósorokon, hogya végső megmunkáláshoz (csiszoláshoz) épp a Scotch-Brite termékeink – ezek anyagleválasztás nélkül érik el a kívánt végső eredményt – szükségesek vagy elégségesek. Sokszor azonban a megfelelő végeredmény elérésének folyamatában előfordul, hogy bizonyos alkatrészek megmunkálásánál egyszerűen nem megfelelőek a standard méretű vagy kivitelű csiszolószerszámok.

A munkadarab megmunkálása körülményes, vagy több munkafázist kell beiktatni a kívánt végeredményhez. Ebben is tudunk segíteni.A megmunkálási folyamat és a műszaki paraméterek egyeztetése után készségesen legyártjuk az adott technológiára szabott csiszolószerszámokat. Azaz rendelésre is készíthetünk szerszámokat a vevői igényeknek megfelelően.Arra méltán vagyunk büszkék, hogy ismert autómárkák alkatrészeinek megmunkálásánál egyes cégek bizalmat szavaztak termékeinknek és szaktudásunknak. Ha járművekről van szó, akkor meg kell említenünk, hogy egyes repülőgép alkatrészek csiszolását is termékeinkkel végzik. Mindezek azt jelentik, hogy ahol magas minőségi követelményeknek kell megfelelni, ott is megálljuk helyünket.

Kapcsolat:
www.flexing.hu
[email protected]

Kiemelt Partnereink