Trend Új partnerrel használja ki az 5G előnyeit a Nokia

Új partnerrel használja ki az 5G előnyeit a Nokia

autopro.hu/P.B. | 2021.04.19 08:20

Új partnerrel használja ki az 5G előnyeit a Nokia

Fotó: Twitter/nokia

A Nokia és az EY stratégiai megállapodása segítheti a különböző cégeket, vállalkozásokat az 5G telepítésében és a benne rejlő előnyök maximális kihasználásában. Cél még a koronavírus-járvány okozta válságból való kilábalás felgyorsítása.

Az elmúlt egy évben hatalmas mértékben nőtt a kereslet a konnektivitást kínáló technológiai megoldások iránt, így egyre több privát 5G hálózat épül a világban. Az EY friss felmérése szerint a gyártók 69 százaléka tervezi, hogy beruházást hajtson végre az ötödik generációs internet kiépítésének érdekében.

Greg Cudahy, az EY technológiai, médiáért és szórakoztatásért, valamint telekommunikációért felelős vezetője a Manufacturing Global című lapnak elmondta, hogy a vállalat ügyfeleinek körében prioritás az 5G kiépítése. A Nokia kapacitása és tapasztalata rendkívüli a területen, ezért kötött velük megállapodást az EY.

Raghav Sahgal, a Nokia felhőért és hálózatért felelős vezetője arról beszélt, hogy az EY embereivel együtt piacvezető, magas színvonalú és biztonságos hálózatokat fognak kiépíteni. Ez egyben a digitális átállás felgyorsítása lesz – tette hozzá.

A megállapodásban kiemelt szerepet kap a kiberbiztonság. A cél, hogy iparágakon átívelő módon gyorsítsák fel a digitális átállást.

Kiemelt Partnereink