Trend Nyerjen ingyen jegyet a Automotive Business konferenciára!

Nyerjen ingyen jegyet a Automotive Business konferenciára!

autopro.hu | 2024.05.23 18:16

Nyerjen ingyen jegyet a Automotive Business konferenciára!

Fotó: Portfolio

Június 5-én megrendezésre kerül az Automotive Business konferencia a Larus Rendezvényközpontban, amire most az első húsz jelentkező ingyen belépésre jogosult az egyéni kóddal.

Hirdetés

Hogy miért érdemes ellátogatni a konferenciára?

Történetének talán legnagyobb átalakulásán megy keresztül az autóipar az elektromos autózás térnyerése miatt – ez egyszerre jelent kihívást és lehetőséget az iparági szereplők számára itthon és a közé-kelet európai régióban egyaránt.

Az autókereskedelemnek ráadásul a változó fogyasztói igényekhez, az új értékesítési modellek megjelenéséhez, és a mobilitáshoz való általános hozzáállás megváltozásához is alkalmazkodnia kell. Ezenkívül a fenntarthatóság egyre fontosabb szempont a céges beszerzéseknél és az autóflották menedzselésében is. Közben kelet felől számtalan új gyártó tervezi meghódítani Európát, amihez éppen Magyarország jelentheti a kaput.

Bőven vannak tehát olyan aktuális témák, amelyeket az Automotive Business konferencián az autókereskedelmi szakma vezetői és szakértői fognak megvitatni panelbeszélgetések és előadások keretében az autókereskedelmet érintő legfrissebb kihívásokról és lehetőségekről, helyet adva a networking lehetőségeknek az iparági szereplők között a Portfolio és az AutoWallis első közös konferenciáján.

Így nyerhet ingyen belépőt!

Az első 20 résztvevőnek ingyenes, térítésmentes belépést biztosítunk az alábbi egyéni kódot használva: AUTOPRO2024VIP.

A jelentkezések befogadása érkezési sorrendben történik, a sikeres regisztrációról minden esetben visszaigazoló e-mailt fognak küldeni.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink