Trend Felhőalapú vállalatirányítás

Felhőalapú vállalatirányítás

autopro.hu | 2014.10.06 16:51

Felhőalapú vállalatirányítás

A szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az ERP előnyeinek kihasználásához.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a helyi telepítések során általában felmerülő magas kezdeti költségek nagy részét kiküszöböli, az IFS és a Microsoft felhőalapú szolgáltatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén növelhessék a rendszerük kapacitását és a felhasználószámot a vállalatuk növekedésével összhangban.

A teljes IFS Applications csomag, azaz az integrált vállalatirányítási (ERP), vállalati eszközmenedzsment (EAM) és vállalati szervizmenedzsment (ESM) modulok egyaránt futtathatók Azure felhőben.

- Ügyfeleink megbízható felhőplatformot szeretnének, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan telepíthessék rendszerüket, összhangban üzleti igényeikkel - fogalmazott a bejelentéskor Mark Boulton, az IFS marketingigazgatója.

- A felhőszámítás egyre népszerűbb azon vállalatok körében, amelyek pénzt kívánnak megtakarítani és fokozni akarják a sebességet és a hatékonyságot, ugyanakkor globális, vállalati szintű megoldásra van szükségük - vélekedett Mike Schutz, a Microsoft Azure felhőplatformért felelős igazgatója.

Kiemelt Partnereink