okos város

Mihez kezdjünk majd az önjáró járművekkel?

Nagy lendülettel zajlik a technológiai fejlesztés, izzadnak a jogászok is, de több ez annál, mint hogy egyszer majd karba tett kézzel vezethetünk. Mutatunk három ígéretes perspektívát.

autopro.hu | 2014.11.26 12:15

Okos város koncepciót dolgoznak ki Miskolcon

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (ÉMÁSZ) és Miskolc, hogy közösen dolgozzák ki azt az okos város koncepciót, amellyel a település a polgárainak élhetőbb, vállalkozásainak pedig kedvezőbb befektetői környezet biztosít.

MTI | 2014.11.14 17:03

Bekötik az internetet az autókba

A Bosch elhozza az internetelérést a közúti járművekbe és innovatív megoldásaival forradalmasítja az autózást.

Panker Gergő | 2014.04.04 07:59

Ipari forradalmat ígér a Minden a hálón elnevezésű technológia

Óriási potenciált, a gyökeres gazdasági átalakulás lehetőségét rejti magában a "minden a hálón" (Internet of Everything, IoE) technológia terjedése világszerte, Kelet-Európa pedig kifejezetten jó lehetőséget kínál a technológiát megragadó kezdő vállalkozásoknak - hangzott el a Cisco és a 3TS Capital Partners kockázati befektetési alap közös, a kelet-közép-európai országok szakújságírói számára csütörtökön rendezett telekonferencián.

MTI | 2014.01.24 08:37

ABB: hogyan teremthet a technológia élhetőbb környezetet?

A városok létfontosságú infrastrukturális rendszereiben, a villamos energia-, víz- és hőszolgáltatástól kezdve a termelő üzemek, a lakó- és irodaépületek automatizálásáig mindenütt megtalálhatók az ABB termékei és megoldásai.

autopro.hu | 2013.12.30 09:21

1 2 3

Kiemelt Partnereink