fékrendszer

3D fémnyomtatást is tud a Knorr-Bremse – ez történt idén a vállalatnál

A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint a biztonsági szempontból döntő fontosságú vasúti és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója nagy gondot fordít kutatás-fejlesztésre. Bevételük mintegy 7 százalékát ez teszi ki. Nem hiába, idén sem volt hiány az újdonságokban. Nézzük meg a vállalat legfontosabb mérföldköveit 2018-ban!

Szabó Fanni | 2018.12.31 05:09

Meghozta a gyümölcsét a Knorr-Bremse átlag feletti K+F költése

A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint a biztonsági szempontból döntő fontosságú vasúti és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója – tőzsdére bevezetett vállalatként közzétette az első kilenc hónapot lefedő eredményeit.

autopro.hu | 2018.12.04 12:53

Indítómotorokkal és a generátorokkal bővíti portfólióját a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint egyéb biztonsági szempontból kritikus vasútijármű- és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója – haszongépjármű részlegének tagjaként az utángyártott alkatrészek elismert szakértőjének tartott Knorr-Bremse TruckServices; és a haszongépjárművekbe szánt indítómotorok és generátorok előállítása terén a világ legjelentősebb szállítójának tartott SEG Automotive a haszongépjármű-ágazatban tevékenykedő ügyfeleik számára széles körű előnyökkel járó partneri kapcsolat kialakítása mellett döntött.

autopro.hu/Sz.F. | 2018.09.12 12:27

Mutatjuk a majdnem öntöltő Audi e-tront belülről

A szeptember 17-i San Francisco-i bemutatkozásra még kicsit várni kell, de az Audi már így is nagyon sokat megmutatott legjobban várt újdonságától, az e-tron SUV-ból. Egy tesztút során több mint négyezer méter magasra kapaszkodott fel pár autó Coloradóban, itt készültek a lélegzetelállító fotók. Az energia-visszanyerő fékrendszer harminc százalékkal növeli a hatótávolságot.

Kuthi Áron | 2018.08.11 06:02

Szoftveresen manipulálja a Tesla a fékutat

Miután az első tesztek kiderítették, hogy a Model 3 kategóriabeli versenytársaihoz képest gyenge fékeket kapott, Elon Musk megígérte: újraprogramozzák az azt vezérlő számítógépet.

autopro.hu/B.B. | 2018.05.25 11:30

Tőzsdére menne a Knorr-Bremse: most vagy soha?

A sikeres 2017-es üzleti év után különösen jó alkalom kínálkozik a tőzsdére lépésre. Klaus Deller vezérigazgató szerint jelenleg is vizsgálják a lehetőséget.

autopro.hu/B.B. | 2018.03.27 06:30

A világ legnagyobb vasúti fékgyárát adták át Budapesten

Felavatta új gyárcsarnokát és bemutatta új tanműhelyét a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest. Az 5,28 milliárd forint értékű bővítéssel a társaság a világ legnagyobb vasúti fékegység-gyártó és -fejlesztő vállalatává, egyúttal hazánk egyik meghatározó szakképzőközpontjává vált.

autopro.hu | 2017.10.19 09:29

1 2 3 4 5

Kiemelt Partnereink