Techtogether Tudjon meg mindent az MI-ről a TECHTOGETHER+ konferencián!

Tudjon meg mindent az MI-ről a TECHTOGETHER+ konferencián!

Pörge Béla | 2023.09.07 15:23

Tudjon meg mindent az MI-ről a TECHTOGETHER+ konferencián!

Fotó: Shutterstock

Váltsa meg belépőjét a TECHTOGETHER+ járműipari konferenciájára, látogasson el október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházba, és tudjon meg mindent arról, hogyan alakítja át a gyártást, a munkahelyeket, a járműipart, az életünket a mesterséges intelligencia.

A mesterséges intelligencia lassan az életünk minden terén megjelenik valamilyen formában, így a járműiparban is. Szinte minden nagy autógyártó és Tier-1-es beszállító lázasan dolgozik az autonóm vezetést lehetővé tévő technológiákon, de a mesterséges intelligencia (MI) ott van a munkahelyeken is – elveszi, vagy átalakítja a munkát az MI? Robotok veszik át az emberek helyét a gyártósorok mellett?

Számos kérdés merül fel, ezek közül rengetegre kaphat választ a TECHTOGETHER+ járműipari konferencián, valamint a mellette megrendezésre kerülő innovatív ipari technológiákra fókuszáló kiállításon október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházban. Ahogyan a konferencia címe - A fenntarthatóság útján az autóipar - Versenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig – is jelzi, az eseményen szó lesz a járműipar legfontosabb trendjeiről, a meghatározó innovatív technológiákról és a legfőbb kihívásokról.

A résztvevők egyedülálló prezentációkat hallhatnak mesterséges intelligencia, kiterjesztett és virtuális valóság, elektromobilitás, valamint ESG témakörökben. Az esemény keretében a hazánkban tevékenykedő, meghatározó iparvállalatok képviselői mutatják be a legújabb technológiai fejlesztéseiket és innovációkat, továbbá ismertetik az ESG-ben rejlő kihívásokat és lehetőségeket.

Első kézből a mesterséges intelligenciáról

A konferencia első szekciójának témája az MI lesz. A Siemens előadása az ipari metaverzum irányából dolgozza fel a témát, látni fogjuk, hogyan alakítja át a gyártás eddig ismert folyamatait a mesterséges intelligencia.

Ezt követően Nógrádi József, a Trenkwalder Magyarország kereskedelem és marketing igazgatója és Nyirő Ferenc, a Kontron Hungary Kft. Ipari digitalizáció üzletágának vezetőjétől tartanak előadásokat a szekcióban.

Akikkel már biztosan találkozhat a TECHTOGETHER+ rendezvényen:

ACPS Automotive Kft., AVL Hungary Kft., Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft., fiREG.hu Kft, Hepenix Kft., Kontron Hungary Kft., Knorr Bremse Fékrendszerek Kft., Knorr Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft., msg Plaut Hungary Kft., Nefab Packaging Hungary Kft., Schunk Intec Kft., Siemens Zrt., SK On Hungary Kft., SMC Hungary Kft., Trenkwalder Recruitment Kft., Tequa Akadémia.

Az október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházban megrendezésre kerülő TECHTOGETHER+ Járműipari konferencia mellett egy innovatív ipari technológiákra fókuszáló szakmai találkozó, és a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói verseny is megszervezésre kerül.

Az egynapos rendezvényen párhuzamosan zajlanak a programok az eltérő közönségnek. Az autopro.hu és a MAGE közös járműipari konferenciájának a belépő díja: 60.000 Ft+áfa. Szerezze be jegyét most az alábbi linkre kattintva! A rendezvény keretében megtartott szakmai találkozó és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, csupán előzetes regisztrációhoz kötött.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink